Tuit viral

Un noi s’asseu enmig de la calçada a Barcelona per impedir el pas al bus que no l’ha deixat pujar

En els comentaris de la publicació s’ha obert el debat sobre si el conductor hauria hagut d’obrir les portes al passatger

Un noi s’asseu enmig de la calçada a Barcelona per impedir el pas al bus que no l’ha deixat pujar

TWITTER @IsraSeyd

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

El transport públic pot arribar a esgotar-te la paciència. Una de les coses més frustrants és perdre el bus davant dels nassos i que el conductor no t’obri la porta.

Això és el que li ha passat aquest diumenge a un noi a Barcelona cap a les 10.00 hores al carrer de Mallorca amb el de Padilla, al barri de la Sagrada Família.

La foto des de fora

Els fets els ha narrat un usuari de Twitter, que ha pujat la foto del noi plantat davant del bus al costat d’una petita explicació: «Acabo de veure com un s’ha assegut enmig de la calçada en protesta perquè el conductor de l’autobús no li ha obert les portes fora de la parada». En dos dies, la història ja s’ha fet viral, arribant gairebé als 30.000 ‘likes’.

L’usuari de Twitter també ha explicat el desenllaç de l’acció: «El conductor li ha fet una foto i quan ha pogut ha canviat de carril, i ja està. La ‘performance’».

Contingut restringit

El conductor del bus també ha volgut intervenir i ha compartit la foto des de dins del bus del noi que protestava. No obstant, poc després ha restringit el contingut del seu compte.

Notícies relacionades

Arran de la viralització del tuit, la publicació s’ha omplert de comentaris debatent sobre si el conductor l’hauria d’haver deixat pujar o no. N’hi ha que afirmen que «l’hauria pogut deixar pujar, que això fot una barbaritat i a l’autobuser no li costa res».

N’hi ha d’altres que asseguren que, «l’assegurança de responsabilitat civil en cas d’accident a l’accedir a l’autobús, només cobreix a la parada o la marquesina. Si, per exemple, l’usuari ensopegués a l’entrar i es torcés un turmell, se la carregaria el conductor amb diners de la seva pròpia butxaca. Si arribes tard, n’esperes un altre».

Temes:

Autobusos