Pel·lícula de moda

Lin-Manuel Miranda vol que ‘Encanto’ tingui la seva pròpia atracció als parcs Disney

El compositor de la banda sonora de la pel·lícula assegura estar tractant el tema amb el conseller delegat de la multinacional

Lin-Manuel Miranda vol que ‘Encanto’ tingui la seva pròpia atracció als parcs Disney

DISNEY

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Lin-Manuel Miranda, compositor de la banda sonora d’‘Encanto’, l’últim gran èxit animat de Disney, ha assegurat que vol que la pel·lícula compti amb la seva pròpia atracció als famosos parcs temàtics de la companyia.

El film es va projectar per primera vegada a la gran pantalla dels cines espanyols el 26 de novembre del 2021 i menys d’un mes més tard, el 24 de desembre del mateix any, s’estrenava a la plataforma Disney+. Va ser en aquest portal on va aconseguir les seves millors xifres, en què va obtenir una excel·lent rebuda, només comparable a l’aconseguit per ‘Frozen’ fa gairebé una dècada. ‘Encanto’ ha sigut nominada als Oscars per la millor cinta d’animació, i la seva banda sonora està també entre les candidates a obtenir el premi a la millor cançó original. A més, el tema ‘No se habla de Bruno’ ha aconseguit el primer lloc a la llista ‘Billboard’, una cosa que no aconseguia una cançó de Disney des d’‘Un mundo ideal’ d’Aladdin.

Aquest èxit fa que sembli possible el desig de Lin-Manuel Miranda de portar la pel·lícula als parcs Disney, i el compositor assegura haver començat ja a parlar de l’assumpte amb el conseller delegat de Disney, Bob Chapek.

Notícies relacionades

Llavors podria començar a formar-se un autèntic univers cinematogràfic basat en ‘Encanto’, tal com ja ha passat anteriorment amb pel·lícules com ‘Vaiana’, ‘Big Hero 6’ o ‘Zootrópolis’. La Colòmbia màgica en què s’ambienta el film serviria com a escenari d’una nova atracció, i els visitants del parc podrien visitar l’acollidora casa de la família Madrigal. «Vull entrar i sortir d’aquesta caseta, veure als seus personatges interactuar. És una cosa que Disney, i ningú més, pot fer», va assegurar Lin-Manuel Miranda.

Ja abans s’havia plantejat la seva expansió. El mateix Chapek s’ha referit a la pel·lícula com «la pròxima franquícia de Disney», deixant clar que l’estudi ja hi està treballant. No està clar encara si aquestes es traduiran en una segona entrega, una sèrie animada, o una adaptació teatral; però el cert és que, se segueixi endavant o no amb el projecte del parc d’atraccions, l’ampliació d’‘Encanto’ és cosa gairebé segura.