Fitness

Els ‘influencers’ es posen en forma amb aquests pesos modulables, ara per menys de 45€

Els ‘influencers’ es posen en forma amb aquests pesos modulables, ara per menys de 45€
3
Es llegeix en minuts

Els excessos de Nadal han arribat a la seva fi i Instagram se’n fa ressò gràcies als trucs que els nostres influencers preferits ens ensenyen a través dels seus perfils amb dietes especials o rutines esportives.

Els packs de manuelles modulables FED que trobaràs a la web de Ksix per menys de 45€, s’han convertit en l’aliat perfecte de les nostres noies i els nostres nois fitness favorits d’Instagram per fer front a la temuda operació biquini.

Un lot que inclou manuelles, pesos russos, barres embuatades, discos de diversos pesos i fins i tot sensor intel·ligent, amb què crear entrenaments 100% personalitzats i on escollir entre els diferents pesos que van des dels 10kg fins als 40kg.

El kit de pesos amb més ‘followers’

El kit de pesos amb més ‘followers’Grans creadors de contingut i del món fitnes que acumulen infinitat de likes i de seguidors a Instagram com @niieves_fit (482k), @borg_91 (425k) o @kuuuxy (65,5k), han demostrat el poder miraculós d’aquests pesos a través d’Instagram, i han creat les seves rutines que mostren a la comunitat.

Amb aquests veritables experts en el món de l’esport, que s’han convertit amb el temps en els nous ambaixadors de moltes grans marques, hem pogut descobrir la versatilitat d’aquest gran producte que, gràcies al seu poder modulable, ofereix fins a 4 modes d’usos diferents.

A les seves rutines esportives hem pogut veure exercicis de recuperació, tonificació i resistència amb un mateix producte organitzat de diferents maneres.

Ara per menys de 45€

Les rebaixes han arribat a la web de Ksix amb descomptes als exitosos kits de manuelles FED. Una novetat que s’inclou a l’ecosistema Xiaomi, la marca de referència al sector de la innovació i tecnologia.

A la web de Ksix trobaràs diferents opcions de pesos (10kg, 20kg, 25kg, 30kg, 35kg i 40kg) per a totes aquelles persones que vulguin iniciar-se en aquest món o que busquin mantenir la forma.

Cada un d’aquests kits és compost de diferents peces (manuelles, pesos russos, barres embuatades, discos de diversos pesos i fins i tot sensor intel·ligent) que les converteixen en uns pesos 100% modulables i personalitzables.

Ksix ofereix en exclusiva la possibilitat de sincronitzar aquests súper kits amb el teu mòbil gràcies al sensor intel·ligent Xiaomi MoveIt que monitoritza els entrenaments gràcies a l’app connectada MoveIt. Aquesta app et permetrà disfrutar d’entrenaments personalitzats i mesurar els teus exercicis en temps real per portar el millor de les teves rutines diàries a temps real.

Crea el teu gimnàs a casa

La tendència de l’Home Fitness ha arribat per quedar-se. Una alternativa 100% segura capaç de convertir el teu saló en el teu gimnàs amb alternatives que s’adapten a espais reduïts.

Aquesta nova manera de concebre l’esport a casa s’ha centrat en tres categories bàsiques de Fitnes que han anat adquirint importància amb els anys. Parlem del món del cardio, la força i el Wellness.

A la branca de cardio i força trobem màquines d’esport completes i recollides perquè posar-se en forma des de casa ocupi el menor espai com les que ens ofereix Ksix a la seva web.

L’oferta completa de cardio de la marca inclou productes com bicicletes estàtiques connectades, cintes de córrer, bicicletes el·líptiques o fins i tot màquines de rem perfectes per adaptar-se a qualsevol racó de la teva llar.

Notícies relacionades

En l’àmbit de la força et sorprendràs no només amb els kits de manuelles que han enamorat els nostres influencers. En aquesta web també t’encantaran els seus models de manuelles ajustables que donen la possibilitat de canviar de pesos en menys d’1 segon, de la manera més còmoda i segura.

L’Home Fitness et permetrà obrir les portes a una nova manera de practicar esport que s’adapta millor a tu i a la llar, al millor preu. Un Fitnes 5.0 on tu estableixes els teus propis límits.