Segueix a l’uci

La dona d’Antonio Resines agraeix el carinyo rebut

La dona d’Antonio Resines agraeix el carinyo rebut
1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Molts han sigut els rostres coneguts d’aquest país que han abocat la seva preocupació per l’estat de salut d’Antonio Resines, després de saber-se el seu ingrés hospitalari després de contraure la covid. Una notícia que ens deixava a tots impactats perquè a més del gran carinyo que se li té per tots els treballs que ha fet en pantalla, és un home que sempre ha mostrat un respecte immens pel públic.

‘Chance’ ha parlat amb Ana Pérez Lorente, la dona de Resines, i el cert és que no vol donar detalls de l’estat de salut del seu marit, però es mostra d’allò més agraïda per tots els missatges que estan rebent desitjant-los la recuperació de l’actor: «Amb el Santiago, he pogut parlar amb ell. L’hi he agraït en persona, però no estic mirant res. He parlat amb el Santiago, l’hi agraeixo infinit, de veritat».

Notícies relacionades

I és que les últimes dades que sabem de Resines és que continua a l’uci entubat després de tenir problemes respiratoris... la seva dona, familiars i rostres coneguts del món de la interpretació no han deixat d’enviar els seus missatges més carinyosos per xarxes socials.

Fonts de la família confirmaven a Europa Press quan es feia pública la notícia la seva preocupació, però també l’agraïment de tot el carinyo que estaven rebent: «Us agraïm l’interès i el carinyo, però us preguem comprengueu que en aquests moments la família necessita tranquil·litat i serenitat»