Xarxes socials

Rosalía ho comparteix tot al seu perfil privat d’Instagram

Rosalía ho comparteix tot al seu perfil privat d’Instagram
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La popular cantant Rosalía ha fet públic el seu perfil privat d’Instagram, en el qual es es poden veure moltes fotos de la seva relació amb el també cantant Rauw Alejandro, així com un nu integral que ha encès les xarxes socials. Aquest compte fins ara privat el va obrir el gener de 2021 i des d’aleshores ha publicat centenars de fotos de tota mena. Des que va sortir a la llum, desenes de milers d’usuaris no han deixat escapar l’oportunitat de seguir aquest compte de l’artista.

I és que Rosalía sap com cridar l’atenció. La catalana ha aconseguit catapultar-se fins als punts més alts de l’estrellat i fer-se un nom a les xarxes socials, on acumula més de 18 milions de seguidors.

Notícies relacionades

De les moltes fotos que es poden veure en aquest perfil, amb el nom Holamotomami, els internautes ja han escollit quines són les que més els agraden. Algunes de les que tenen més ‘m’agrada’ són aquelles que Rosalía ha compartit amb la seva parella o amb el gos del cantant, Taro, l’última publicació del compte fins al moment. No obstant, la captura que més ha impactat ha sigut el nu integral que va compartir el 3 de novembre amb el missatge «te amo».

En aquest compte, Rosalía publica fotografies tan íntimes com el que porta dins del bolso o el seu retrat més sexi. En aquesta última imatge, l’artista apareix completament despullada, reflectida en un mirall, en la qual es tapa les seves parts íntimes amb un cor dibuixat.