Polèmica

Tromba de crítiques a Cristina Seguí per queixar-se d’un restaurant de València que no la va deixar entrar sense passaport Covid

Els propietaris amenacen de denunciar-la per difamació

Tromba de crítiques a Cristina Seguí per queixar-se d’un restaurant de València que no la va deixar entrar sense passaport Covid
2
Es llegeix en minuts

Nova polèmica de Cristina Seguí, cofundadora de Vox. En aquesta ocasió, pels seus comentaris sobre un restaurant de València, el Galdo26, al qual, segons han explicat els seus propietaris, no la van deixar entrar per no voler presentar el passaport Covid, obligatori des de divendres passat a la nit per accedir a aquest tipus de locals.

Lluny d’intimidar-se per no poder entrar Galdo26, Seguí va aprofitar els seus perfils a les xarxes socials per arremetre contra el local i assegurar que els seus responsables discriminaven i neguen «il·legalment l’entrada a les persones» que no tenen passaport Covid. El primer comentari de la periodista va ser dilluns passat, 6 de desembre, quan l’exigència del certificat Covid imposada per la Generalitat Valenciana ja era plenament vigent per a qualsevol restaurant, bar o local d’oci amb un aforament superior a les 50 persones. De fet, Sanitat ha previst multes i sancions de fins a 30.000 euros per a aquells locals que acceptin clients sense aquest passaport que acrediti estar plenament vacunat, haver superat la malaltia en els últims 6 mesos o tenir un prova PCR negativa en les últimes hores.

Notícies relacionades

A més, Seguí va seguir endavant amb el seu atac a Galdo26 i no va dubtar a criticar el servei del restaurant en les ressenyes del local disponibles a Google. «Pèssim servei. Pèls a les gambes i coberts amb restes de menjar de clients anteriors. Passa de llarg», va remarcar la periodista. Les paraules de Seguí van despertar el malestar dels propietaris del local que, a la mateixa xarxa, van afegir un comentari en el qual explicaven que, en realitat, Seguí no va poder accedir a l’interior del restaurant perquè es va negar a presentar el seu passaport Covid per la qual cosa li sol·licitaven que esborrés la seva ressenya al considerar-les una «calúmnia» i no van descartar emprendre accions legals contra la periodista si no ho feia.

Les reaccions a internet no van tardar a produir-se. Milers d’usuaris han mostrat la seva consternació pels comentaris de Cristina Seguí sobre Galdo26.