Als 57 anys

Mor el famós ‘youtuber’ noruec Tor Eckhoff mentre gravava un dels seus vídeos extrems

  • Va caure en un llac congelat i tot i que el van treure amb vida, va morir poc després a l’hospital

Mor el famós ‘youtuber’ noruec Tor Eckhoff mentre gravava un dels seus vídeos extrems
1
Es llegeix en minuts

El famós ‘youtuber’ noruec Tor Eckhoff, de 57 anys, mor després de caure a un llac congelat mentre gravava un dels seus vídeos a la presa de Jakobs, als afores de Kongsberg, Noruega. El ‘youtuber’ conegut pel pseudònim ‘Apetor’, es va dirigir a un costat congelat amb la intenció de gravar un dels seus típics vídeos i que es convertien en virals realitzant qualsevol activitat extrema.

Causa de la mort

Segons expliquen els mitjans, mentre Eckhoff gravava el vídeo el gel es va trencar, cosa que va provocar que aquest caigués dins del llac congelat. Un testimoni que era a prop va escoltar els crits del ‘youtuber’ i immediatament va demanar ajuda als serveis d’emergència.

Quan aquests van arribar, van aconseguir treure ‘Apetor’ encara amb vida i portar-lo fins a un centre hospitalari on, per desgràcia, poc després va morir.

Famós pels seus vídeos extrems

Notícies relacionades

El ‘youtuber’ noruec va arribar a aconseguir un milió de seguidors en el seu compte de Youtube i més de 67.000 a Instagram. En aquestes xarxes solia publicar contingut extrem, patinant sobre gel o nedant en aigua gelada semidespullat. A part, també es va tornar viral pel seu sentit de l’humor i perquè en moltes ocasions apareixia en els seus vídeos i fotos bevent vodka. En més d’una ocasió, Eckhoff va mostrar en els seus vídeos lesions per realitzar aquest tipus d’activitats extremes, fins que la seva passió pel risc li ha costat la vida.

El seu últim vídeo es va titular «No estic mort, avui compleixo 57 anys», i ho va publicar pocs dies abans de la seva mort. Aquest missatge el publicava cada any en el seu aniversari.