SEXUALITAT

El sexe m’ha ajudat amb la tornada a la feina

L’estiu s’acaba, però la diversió no necessàriament s’ha d’aturar. La masturbació amb joguines sexuals de LELO afavoreix l’autocura i la creació d’hàbits saludables per disfrutar del nostre cos mentre recuperem el ritme de la vida diària després de les vacances.

El sexe m’ha ajudat amb la tornada a la feina

LELO

7
Es llegeix en minuts

El setembre ja ha arribat i, com cada any, comença la mateixa història. Tornada a la vida real, a la feina, al ritme frenètic i a totes les responsabilitats de l’any... Tot el relax i l’energia positiva acumulada al sol, a la platja, s’acaba amb l’arribada de la rutina aclaparadora. ¿Us ha passat?

La tornada a la realitat es fa costa amunt. Això no és cosa meva, ho confirma la ciència. Pel que sembla, gairebé el 40% dels espanyols pateixen depressió postvacacional cada any en la seva tornada a la feina i la rutina. El setembre és un mes dur, de transició, però també pot portar moltíssimes oportunitats. Jo vaig demanar consell a la meva amiga Carla perquè estava desanimada, sense energia ni ganes de res, i volia sentir-me diferent.

La Carla té sempre l’aspecte d’estar formidable i d’estar a gust amb ella mateixa sigui l’època de l’any que sigui. Se li nota en la brillantor dels ulls. ¿Quin era el seu secret? Em va dir que el truc era cuidar-se una mica més d’un mateix. La Carla em va assegurar que gràcies a això podia continuar estant relaxada i de bon humor tot l’any. Ella sap que acostumo a posar-me en l’últim esglaó de la meva llista de prioritats i el que he començat a fer és dedicar-me temps per conèixer-me més, fer les coses que m’agraden i amb les quals disfruto. Si habitualment cuides la teva salut i la teva ment, ¿per què no has de fer el mateix amb la teva sexualitat?, em va preguntar la Carla. I tenia raó. 

Cuida la teva pell després de l’estiu... ¡masturba’t!

Cuida la teva pell després de l’estiu... ¡masturba’t!El 52% de les dones utilitza joguines sexuals per conèixer millor el seu cos, i una de cada cinc es masturba una vegada a la setmana. La Carla ha provat molts dels productes de LELO, especialitzat en el benestar sexual i que ara tenen un 20% de descompte amb el codi LELODTO20. El Miguel i jo havíem parlat alguna vegada de les joguines eròtiques per disfrutar més de les nostres trobades sexuals, però mai ens havíem acabat d’animar. Massatjadors sònics de clítoris, masturbadors per al penis, simuladors de sexe oral... Siguin quins siguin els teus gustos i la teva orientació sexual, a la web de LELO pots trobar el que sigui per disfrutar de la teva sexualitat.

¿Quin gest d’autocura més gran que la masturbació? Per si no ho sabíeu, masturbar-se és més bo que el pa. Ajuda a tenir la pell radiant i a mantenir la brillantor de l’estiu. Potència la libido i redueix l’estrès. Després de masturbar-se, una dorm millor i més relaxada, a l’alliberar-se endorfines que provoquen sensacions de benestar físic i mental. I, el més important de tot, millora l’autoestima i la imatge corporal, fent que et sentis més sexi.

Un costum d’allò més saludable per explorar el cos i alliberar-se de prejudicis, vaja. I que, a més, podem practicar sempre que vulguem. Fora dietes, visites al gimnàs i promeses per deixar de fumar... ¡Per fi una rutina que sí que seré capaç de seguir!

Joguines sexuals que et faran sortir de la rutina postvacacional

Joguines sexuals que et faran sortir de la rutina postvacacionalLa Carla parlava meravelles de les joguines sexuals de LELO, així que jo també em vaig llançar a provar-les. Em va recomanar prendre-m’ho amb calma i començar per una cosa més senzilla. El massatjador sònic de clítoris LELO SILA™, per exemple, perfecte per relaxar-se i disfrutar del sexe a ritme lent. És suau, delicat i, el que també és important, molt silenciós.

Des que me’n va parlar, uso el LELO SILA™ sovint i n’estic encantada. M’ha canviat la vida, m’ha obert nous camins per arribar al clímax i sentir els orgasmes més intensos, com mai abans. Especialment a la banyera, quan la submergeixo sota l’aigua. Entre la calor, l’espuma, l’ambient relaxat i la musiqueta... ¡la sensació de plaer es multiplica per mil!

El massatjador sònic de clítorisLELO SILA™ permet relaxar-se i disfrutar del sexe a ritme lent / LELO

A més, LELO SILA™ és molt fàcil d’utilitzar: l’únic que cal fer és aplicar generosament hidratant personal LELO al producte i al teu cos per millorar l’experiència. Encendre’l, començar en mode suau, augmentar a poc a poc la força de la vibració... ¡i a disfrutar! Hi ha vuit patrons de vibració amb intensitats diferents per anar arribant al clímax a poc a poc. La boca de LELO SILA™ gravita pel centre de la meva zona de plaer, acariciant per complet la meva zona erògena.

Per si no n’hi hagués prou, LELO SILA™, que ara té un 20% de descompte amb el codi LELODTO20, també és un gran company per erotitzar els jocs de parella. El Miguel i jo estem sexualment més units que mai i les nostres trobades són cada vegada millors i més intenses. Tant, que el vaig animar perquè ell també provés les seves pròpies joguines. 

El Miguel s’hi mostrava una mica reticent fins que va entrar a la web de LELO i, després de xafardejar-la i veure tots els articles per a homes a la seva disposició, es va decidir pel massatjador de penis LELO F1S™ V2. I a disfrutar com mai. El LELO F1S™ V2 té un tacte suau i un disseny ergonòmic. Compta amb dos potents motors i quatre modes que contenen set patrons cadascun especialment dissenyat per complir totes les fantasies sexuals que se li poden acudir a un home. La tecnologia SenSonic fa que un dels seus motors emeti potents ones sòniques. D’aquesta manera, l’estimulació no només arriba als nervis superficials de la pell, sinó que les ones sòniques viatgen fins a les profunditats del penis.

Fes que les teves fantasies sexuals es facin realitat amb el nou LELO F1S ™ V2.  / LELO

Aquesta «meravella del plaer», com l’ha batejat el Miguel, està feta per a tots els gustos i a través del seu SDK (codi font obert) es pot customitzar i modificar el programa per dissenyar diferents rutines de masturbació.

La Carla sempre diu que el més important és saber què t’agrada i com t’agrada, per compartir-ho al llit amb la teva parella o amb tu mateixa. I per a això cal experimentar. Ella està desbordada de plaer gràcies al massatjador vibrador LELO SORAYA WAVE™. Doble estimulació amb vibracions molt potents per arribar a orgasmes dobles, els millors de la seva vida. Gràcies a la tecnologia WaveMotion, LELO SORAYA WAVE™, es balanceja a l’interior imitant les carícies i el moviment dels dits del seu amant i generant alhora una lleu pressió sobre el punt G que fa que arribi a un plaer climàtic total. 

El massatjador vibrador LELO SORAYA WAVE™ ofereix una doble estimulació per arribar a orgasmes dobles / LELO

Amb un estimulador extern flexible i ergonòmic de silicona extra suau, la Carla disfruta provant diferents nivells de vibració i variant la intensitat de penetració. ¡Mai ha tingut tants orgasmes vaginals i clitorians com fins ara!

Els orgasmes a duo sempre són millor. Ja sabeu la dita, compartir és viure. El Miguel i jo volíem disfrutar junts del plaer que havíem experimentat separats. La resposta a les nostres pregàries ha sigut LELO TIANI™ 3. Amb una estimulació intensa sobre el clítoris, aquesta joguina ofereix una vibració amb el doble de potència que ens va fer viure sensacions meravelloses durant el coit. I amb el seu comandament a distància podíem canviar la intensitat amb un gir de canell i materialitzar totes les nostres fantasies.

LELO TIANI™ 3 es doblega amb facilitat per ajustar-se còmodament al meu cos i, tot i que es pot utilitzar en qualsevol postura, amb la que més disfrutem és amb la del missioner, perquè els moviments es poden harmonitzar amb el patró de la vibració. Per als jocs previs és molt divertit i per després... increïble. Tot ha sigut sexi i molt fogós entre nosaltres des d’aleshores.

El LELO TIANI™ 3 és la millor opció per disfrutar en parella / LELO

Que cadascú experimenti per descobrir el que li agrada, però si voleu un consell d’última hora... us recomano que apliqueu lubricant a la part flexible del LELO TIANI™ 3 i al penis per facilitar una introducció més còmoda i senzilla. La forma còncava de la part insertable es mantindrà just al punt G, aportant estimulació addicional sense importar la posició en què es trobi la teva parella. ¡No us en penedireu!

De cara a l’hivern, el Miguel i jo volem provar tota la gamma de productes de LELO, sobretot ara, que venen amb un 20% de descompte amb el codi LELODTO20. De moment, el 26 de setembre, Dia de l’Enamorament Sobtat o Crush Day, és l’aniversari de la meva millor amiga i ja sé que li regalaré perquè explori els límits del seu propi plaer junt amb la seva noia. Vull ser bona amiga i que a ella també li canviï la vida.