Sobre el cas Naim Darrechi

Sánchez Dragó: «M’he ficat al llit amb moltes dones i cap m’ha demanat que utilitzés condó»

  • «Fiqui’s en els seus assumptes i no a les nostres alcoves», etziba l’escriptor a la ministra d’Igualtat, Irene Montero

Sánchez Dragó: «M’he ficat al llit amb moltes dones i cap m’ha demanat que utilitzés condó»
2
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les polèmiques declaracions de Naim Darrechi sobre practicar sexe sense condó i dir-li a les noies que no passa res perquè és estèril ha tingut des de l’inici detractors (els més) i partidaris, malgrat que el Govern de les Balears ha anunciat que també pretén actuar contra els que enalteixin o justifiquin accions com les descrites pel ‘tiktoker’.

Un d’aquests últims ha sigut l’escriptor Fernando Sánchez Dragó, que no ha dubtat a criticar les paraules de la ministra d’Igualtat, Irene Montero: «M’he ficat al llit, senyora Irene, amb moltes dones de les anomenades decents i cap, mai, m’ha demanat que em posés un condó. Que ejaculés fora, sí, i ho he fet. Això es diu respecte. Deixi-les i deixi’ns en pau. Fiqui’s en els seus assumptes i no a les nostres alcoves. Bon dia», escriu en el seu compte de Twitter.

La ministra d’Igualtat havia escrit aquest dilluns, a través de Twitter, que posaria el cas en coneixement de la Fiscalia: «Treure’s el preservatiu o ejacular dins sense consentiment és avui abús sexual i la Llei #SoloSíesSí ho reconeixerà com a agressió. Presumir davant 26 milions de seguidors d’alguna cosa així reflecteix la urgència de posar el consentiment en el centre. Ho posarem en coneixement de la Fiscalia».

Qui també ha anunciat que posarà el cas en mans de la justícia és el Govern balear, que ha dit que es querellarà contra el ‘tiktoker’ mallorquí Naim Darrechi per abusos sexuals mitjançant un engany a un nombre indeterminat de dones, per la incitació a la violència contra les dones i contra la seva llibertat sexual, drets sexuals i reproductius i pels delictes relacionats que pugui posar de manifest la investigació.

Notícies relacionades

Moltes són les veus que, malgrat la petició de perdó de l‘’infuencer’, no han dubtat a atacar-la. Un dels més virulents ha sigut el també ‘streamer’ Ibai Llanos, que tampoc ha dubtat a carregar contra Mostopapi, l’entrevistador a qui Naim Darrechi va fer les polèmiques declaracions, per «permetre» que continués l’entrevista després de les polèmiques paraules i no criticar-li els seus comentaris en directe.

Tal com recull la diputada a les Corts Valencianes per Unides Podem Naiara Davó, Ibai Llanos posa «el focus en la complicitat del masclisme, a qui li riu les gràcies al violador»: