Crítica i consell

Keira Knightley rebutja protagonitzar escenes de sexe dirigides per homes

· Es tracta d’un nou acte feminista de l’actriu de ‘Pirates del Carib’, ‘Love actually’ i ‘Star Wars’

· Inclou als seus contractes una clàusula de «no nuesa»

Keira Knightley rebutja protagonitzar escenes de sexe dirigides per homes
1
Es llegeix en minuts

L’actriu britànica Keira Knightley, de 35 anys, ha rebutjat protagonitzar escenes de sexe dirigides sota una «mirada masculina» i, des que es va convertir en mare el 2015, afegeix als seus contractes una clàusula de «no nuesa», segons explica en el podcast ‘Chanel connects’Knightley, que es defineix com a «vanitosa», aclareix que no té una «prohibició absoluta» davant la nuesa, però, sí, amb els homes. «No vull que sigui com aquelles escenes de sexe horribles en què estàs ‘greixada’ i tothom gruny. No estic interessada a fer això», afirma l’actriu.

Notícies relacionades

No obstant, assegura estar «totalment disposada» a fer una història sobre la maternitat, tot i que amb una dona en la direcció, i els canvis que experimenta el cos, que «és el teu propi, però ha canviat totalment de manera incomprensible». Segons la seva opinió, és una cosa que només «una dona entendria». Tot i així, admet que en ocasions entén que una escena de sexe «podria quedar molt bé a la pel·lícula», però manifesta que per a això «només es necessita algú que sigui atractiu» i poden comptar amb algú diferent d’ella, que prefereix «no estar dempeus davant d’un grup d’homes despullats». 

Knightley, que va formar part de la saga de ‘Pirates del Carib’ i altres films com ‘Love actually’ i ‘Anna Karenina’, va protagonitzar recentment ‘Rompiendo las normas’, una comèdia dramàtica sobre el concurs de Miss Món 1970 i el moviment d’alliberament de la dona que es va formar al seu voltant. No és la primera vegada que l’actriu fa gala del seu pensament feminista, ja que durant una entrevista del 2018 amb Ellen DeGeneres va confessar que prohibia a la seva filla veure pel·lícules de Disney com la Ventafocs, ja que «espera que un home ric la rescati», una idea que Knightley rebutja.