Un final feliç

Trobat el Brutus, un gos perdut durant l’explosió de gas a Madrid

L’animal era al barri de Delicias, a uns dos quilòmetres d’on va ser vist per última vegada

Trobat el Brutus, un gos perdut durant l’explosió de gas a Madrid
2
Es llegeix en minuts

El Brutus, el gos que va desaparèixer a Madrid dimecres passat, quan es va produir l’explosió de gas en un edifici del carrer de Toledo, ha aparegut després de quatre dies d’intensa recerca a prop del barri de Delicias, a uns dos quilòmetres d’on se l’havia vist per última vegada. El gos es troba en bon estat, però amb ferides als coixins de les potes de tant caminar.

La propietària de l’animal estava passejant el Brutus pel mateix carrer on es va produir l’explosió i l’animal, pres del pànic, va fugir espaordit pel terrabastall.

Recerca activa en xarxes

Laura Fernández, la propietària, ha estat des d’aleshores difonent imatges del gos i un telèfon de contacte en les xarxes per poder trobar l’animal i els internautes s’han fet ressò de la notícia i s’han bolcat en la recerca del Brutus.

Busco a mi perro salió corriendo asustado por la explosión en la Pta de Toledo, por favor difundir, es muy pacífico.tfno 676967801

Posted by Laura Fernandez Marbán on Wednesday, January 20, 2021
Notícies relacionades

Després de quatre dies, el Brutus finalment ha aparegut i ha tornat amb les seves propietàries, que s’han alegrat molt que tornés a casa.

L’associació Nueva Vida Adopciones de Madrid ha sigut l’encarregada de publicar una imatge de les persones que, voluntàriament, han ajudat a localitzar el parador de l’animal.

Temes:

Madrid Gossos