Purga social

Kylie Jenner sembra dubtes al paradís de Rosalía

· La menor de les Kardashian ha deixat de seguir Rosalía a Instagram

· Sense una raó clara per a l’’unfollow’, les xarxes s’han omplert de rumors

·La Kylie ha purgat el seu Instagram i ara ja només segueix 28 comptes

4
Es llegeix en minuts

El passat 2020 no va ser un any tan dolent per a Rosalía. Va guanyar el seu primer Grammy, va col·laborar amb altres estrelles com Bad Bunny, Travis Scott i Cardi B, i va entrar de ple en el clan de les Kardashian. De la mateixa manera, l’entrant 2021 promet molt per a la cantant de Sant Esteve Sesrovires. Rosalía està a prop d’acabar el seu nou disc, publicarà un tema amb Billie Elish i molt probablement actuarà a la Superbowl al costat de The Weeknd. I això sense tenir en compte tots els premis que es pot emportar amb el seu nou àlbum. No obstant, l’estrena del nou any no ha sigut el millor per a Rosalía. Kylie Jenner, una de les seves millors amigues als Estats Units fins al moment, o això semblava, l’ha deixat de seguir a Instagram, i els rumors sobre la seva expulsió del clan Kardashian no han tardat a disparar-se a les xarxes.

Kylie Jenner té 208 milions de seguidors a Instagram, però des d’aquest inici d’any només segueix a 28 perfils. La jove empresària, de 23 anys, ha fet una tria entre tots aquells comptes que seguia per quedar-se únicament amb la resta de les Kardashians, el pare de la seva filla: Travis Scott, un parell de pàgines dels seus fans i algun amic molt íntim. I Rosalía s’ha quedat fora d’aquesta llista. Des que es van conèixer per ‘TKN’, col·laboració de Rosalía amb Travis, la connexió entre la catalana i la Kylie han sigut del més evident, així com adorada pels seus fans. La seva relació era tan bona, que Rosalía va estar al sopar de Nadal avançat de les Kardashian, mostrant-se en tot moment molt pròxima a la Kylie. Però ara, després del Cap d’Any, aquesta bona amistat pot ser ja cosa del passat.

Les Kardashian, en crisi

L’estrella més gran del clan familiar, Kim Kardashian, està en ple tràmit de divorci amb el raper –i rocambolesc candidat a president dels Estats Units– Kanye West després de sis anys de matrimoni. Sense ser una notícia confirmada, fa setmanes que la Kim apareix sense el seu anell de casada, i ja costa recordar el seu últim posat junts a les xarxes. L’encara parella ha pres camins molt diferents en els últims anys, creant així una dificultat en la seva relació. Mentre la Kim cada vegada s’està allunyant més dels focus, finalitzant el reality ‘Keeping Up With the Kardashians’ i estudiant Dret, el Kanye acaba de passar per l’ull de l’huracà després del seu estrepitós fracàs a les eleccions dels Estats Units.

La neteja a l’Instagram de la Kylie ha coincideixo amb els rumors que l’esclat final del matrimoni entre el Kanye i la Kim ha sigut una infidelitat del raper, que presumptament hauria mantingut relacions amb l’’influencer’ multimilionari Jeffree Star. Malgrat la quantitat de teories que s’han generat a les xarxes, Star ha dit en un vídeo del seu canal de YouTube que la seva teòrica aventura amb el Kanye és «la merda més estúpida que he llegit mai».

Els antecedents perjudiquen Rosalía

Més de 100 perfils han caigut de la llista de seguits de la Kylie, incloent Kanye West, amb una purga que la menor de les Kardashian ja va realitzar el 2019. En aquell temps, Tristan Thompson jugava als Clevaland Cavaliers i era el nòvio de Khloé Kardashian. Al pivot no se li va ocórrer res millor que besar la millor amiga de la Kylie, Jordin Woods, sent així infidel a la Khloé per segona vegada. Després que Woods confessés que va arribar a tenir relacions sexuals amb Thompson, la Kylie la va eliminar de la seva vida, i com no, també del seu Instagram. Malgrat que la relació entre la Khloé i el Tristan no està totalment trencada, la Kylie no ha volgut saber res més ni del campió de l’NBA el 2016 ni de Jordin Woods.

Notícies relacionades

La pitjor por dels seguidors de la Kylie i Rosalía és que hagi passat una cosa semblant entre la cantant i Travis Scott, que es veia de nou molt unit a la Kylie. Rosalía va pujar diversos vídeos a les seves ‘stories’ provant la beguda alcohòlica de Travis Scott, ‘CACTI’, i el raper va publicar aquestes mateixes imatges al seu propi compte. En el que alguns ‘kardashianòlegs’ interpreten com un atac de gelosia –o bé cap a Rosalía, o bé cap a Travis-, la Kylie ha decidit començar una neteja al seu Instagram.

Mentre per les xarxes circula una gran quantitat de teories, les dades són que mentre la Kylie ha deixat de seguir més de 100 comptes, mantenint la del Travis, Kourtney Kardashian i Kendall Jenner encara segueixen Rosalía. pel que sí realment la Kylie està enfadada amb la catalana, possiblement sigui un conflicte que no té per què acabar ‘Malamente’.