Cavaller caigut

DC treu el vestit de Batman a Ben Affleck

  • L’actor, que donava vida a Bruce Wayne, mai va aconseguir convèncer la majoria de fans

  • Michael Keaton prendrà el seu rol com la versió madura del justicier de Gotham al DC Extended Universe

FILE PHOTO: Ben Affleck arrives at the European Premiere of Live by Night at the British Film Institute in London, Britain January 11, 2017. REUTER/Dylan Martinez/File Photo

FILE PHOTO: Ben Affleck arrives at the European Premiere of Live by Night at the British Film Institute in London, Britain January 11, 2017. REUTER/Dylan Martinez/File Photo / Dylan Martinez (REUTERS)

2
Es llegeix en minuts

El president de DC, Walter Hamada, va tancar l’any rebent dures acusacions d’un dels actors de La Liga de la Justicia. Ray Fisher, que va interpretar Cyborg en la milionària producció de Warner, va llançar en el seu Twitter una tremenda crítica a Hamada, dient que mai tornaria a treballar amb ell. El productor de Honolulu no ha fet cap comentari al respecte, però sí que ha donat nous detalls sobre l’univers cinematogràfic de DC. Hamada ha anunciat que Ben Affleck ha sigut apartat del rol de Batman i que aquest paper serà ara per a Michael Keaton, que ja va interpretar l’home ratpenat amb Tim Burton com a director.

Notícies relacionades

Sempre resulta difícil posar-se la capa d’un superheroi a la gran pantalla. Amb unes expectatives tan altes i amb tants fans resulta molt complicat posar l’audiència d’acord quant a la valoració. Ben Affleck no només tenia que lluitar contra tot això quan va debutar com Batman el 2016, a més era el relleu de Christian Bale, una de les interpretacions més estimades del cavaller fosc. Affleck ha encarnat així en tres pel·lícules Bruce Wayne, això sí, mai en una producció centrada únicament en el seu personatge. Al contracte d’Affleck hi havia programades tres pel·lícules més, per a les quals els seus substituts seran, de moment, Michael Keaton i Robert Pattinson.

El conflicte

Els problemes d’Affleck amb DC van néixer precisament per un conflicte entre ell i Hamada. L’actor havia firmat dirigir i protagonitzar una pel·lícula independent de Batman, però es va trobar amb un Hamada que no acceptava les seves propostes. Per això, en un mal moment per a Affleck, que patia una gran addició a l’alcohol, va decidir abandonar el projecte. Així va ser com Robert Pattinson va aconseguir el paper de Batman, interpretant una versió més jove i fosca del personatge en el multivers de DC.