FENOMEN A LES XARXES

La hilarant pronunciació del 'Pedrerol' de Ghana

La hilarant manera d'esmentar equips i jugadors ha portat Akrobeto a l'escena mundial

zentauroepp56009825 el locutor ghan s loco201127172422

zentauroepp56009825 el locutor ghan s loco201127172422

1
Es llegeix en minuts
Joan Carol

Akwasi Boadi (Ghana, 1962), més conegut com a Akrobeto,  ha rebut un regal molt especial pel seu 58 aniversari. S’ha convertit en un personatge viral, especialment a Espanya. Des de fa més de dos anys presenta ‘The Real News’, un espai del canal UTV en el qual analitza l’actualitat. Ha sigut la seva original manera de llegir els noms d’equips de futbol de les diferents lligues europees, i d’alguns jugadors, el que ha portat un programa de Ghana al ‘feed’ de Twitter de milions d’usuaris.

Es tracta d’un dels personatges més populars a Ghana, però no per ser un gran periodista esportiu. Akwasi Boadi és un còmic molt prestigiós al seu país. En ‘The Real News’, Akrobeto analitza l’actualitat, però amb una intenció còmica. La seva última ‘entremaliadura’ va ser cantar els resultats de la jornada pronunciant especialment malament els noms d’equips i jugadors. Si a algú li podia quedar algun dubte de la poca serietat de l’escena, només cal veure com Akrobeto acomiada el programa.

Sent conscient de la seva expansió, el ja viral humorista ha incorporat cada vegada més lligues –i per tant, pronunciacions impossibles– al seu repertori. Alguns equips de la Premier League, la BundesligaLaLiga i la Serie A han patit ja un nou bateig per part del ghanès.

El Xiringuito d’Akroberto

Notícies relacionades

Tal ha sigut la seva repercussió al nostre país que el programa ’El Chiringuito’ de Mega ha acudit a Boadi perquè emulés Josep Pedrerol en runa de les senyes d’identitat del programa, la presentació dels tertulians. 

Akrobeto va recitar l’’alineació’ amb el seu estil propi i va provocar les rialles dels presents a plató. El mateix que ha provocat en tants espectadors durant les últimes setmanes.