El comiat de TVBoy a Messi: «'Hasta siempre, comandante'»

El dibuix de l'artista italià, situat a la plaça de Catalunya de Barcelona, mostra el futbolista argentí caracteritzat com el Che Guevara

tvboy / periodico

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez / Manu Mitru

Tot just una setmana després d’haver retratat el rei emèrit anant-se’n de viatge a l’Aràbia Saudita, l’artista italià TVBoy ha tornat a agafar les pintures per plasmar amb imatges una de les notícies que té commocionat el món del futbol: la intenció de Lionel Messi de deixar el Barça.

El nou grafiti que Salvatore Benintende, més conegut com a TVBoy, ha immortalitzat en una caixa de cables de la plaça de Catalunya de Barcelona aquest divendres, representa un Messi que, caracteritzat com el Che Guevara, porta inscrita la llegenda «‘Hasta siempre, comandante’», un tribut que l’artista milanès vol retre al futbolista en nom de tot el barcelonisme.

«Homenatge carinyós»

Notícies relacionades

TVBoy assegura que l’obra, que defineix com «un homenatge carinyós», no té un caracter polític, sinó que busca ressaltar que Messi «ha sigut el comandant» del Barça. A més, porta les banderes de les possibles destinacions de Messi: la francesa (pel PSG), la italiana (per l’Inter de Milà) i la britànica (pel Manchester City de Guardiola).

No és la primera vegada que l’artista establert a Barcelona pinta l’astre argentí. Ja l’abril del 2017, abans d’un clàssic al Camp Nou, el va dibuixar fonent-se en un apassionat petó amb Cristiano Ronaldo, una obra que es va subhastar el setembre de l’any passat.