TENIA 30 ANYS

Mor sobtadament Andrew Dunbar, actor secundari de 'Joc de trons'

Era el doble d'Alfie Allen (Theon Greyjoy) en les escenes d'acció com la Batalla dels Bastards, en què va lluitar al costat de Jon Snow

juegodetronos

juegodetronos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Andrew Dunbar, actor nord-irlandès conegut pel seu treball com a secundari a l’aclamada ‘Joc de trons’, va morir sobtadament la nit de Nadal passada a casa seva, a Belfast. Tenia només 30 anys, i la notícia l’ha confirmat el seu representant. Segons ‘The Mirror’, es desconeixen els motius de la seva mort.

Dunbar va fer de doble de Theon Greyjoy, que en la sèrie d’HBO va interpretar l’actor Alfie Allen. Va participar en moltes escenes d’acció, com la famosa Batalla dels Bastards, lluitant al costat de Jon Snow.

En el set de rodatge va fer de guia turístic, i també va treballar com a DJ.

Comunicat de la seva agència

Notícies relacionades

L’agència d’especialistes per a la qual treballava, The Extras Department, ha publicat a Instagram un emotiu comunicat lamentant la seva mort.

«Tenim molts records bonics dels anys que l’Andrew va treballar amb nosaltres. Era tan versàtil que podíem posar-lo en qualsevol paper, era un intèrpret de tant talent que al final sempre acabava sortint en tot», afirma el comunicat, que destaca la seva «amable ànima i la seva personalitat afectuosa». El text també recorda la participació de l’actor en les sèries ‘Line of Duty i ‘Kripton’ i, sobre tot, la seva «amable ànima i la seva personalitat afectuosa».

Temes:

Joc de trons