#BoicotElHormiguero: Twitter, contra la visita de Santiago Abascal al programa d'Antena 3

Les xarxes socials es mobilitzen contra la presència del líder de Vox a l'espai que condueix Pablo Motos

santiago-abascal-vox

santiago-abascal-vox

1
Es llegeix en minuts

A poques hores que el líder de Vox vagi al programa d’Antena 3 ‘El Hormiguero’, les xarxes s’han mobilitzat contra la visita de Santiago Abascal a l’espai que condueix Pablo Motos.

L’etiqueta #BoicotElHormiguero s’ha convertit en la primera tendència de Twitter a Espanya. I tal com es dedueix de l’explícit ‘hashtag’, la intenció dels tuitaires és ni més ni menys que promoure que ningú vegi el programa aquest dijous a la nit:

La iniciativa a les xarxes socials ha aconseguit, en ocasions, l’efecte contrari, i gent que manifesta que mai veu el programa d’Antena 3, assegura que aquest dijous a la nit el veurà:

  

N’hi ha molts que es queixen que s’intenti el boicot al líder de Vox i es donés veu al coordinador general d’EH Bildu, Arnaldo Otegi, que va ser entrevistat el juny passat a ‘La noche en 24 horas’ de RTVE.

Notícies relacionades

  

Ja en el seu moment, quan es va anunciar la visita del dirigent de Vox, hi va haver crítiques a les xarxes socials, que es queixaven que l’espai «blanquegés» un «feixista». ‘El Hormiguero’ es va defensar llavors al·legant que havien convidat els principals candidats a la presidència, no només a Abascal. I van aprofitar per llançar una pulla al president del Govern en funcions, assegurant que tots hi assistirien, menys Pedro Sánchez.