A Instagram

Així llueix les seves ungles una 'influencer' després de tres anys sense tallar-se-les

Simone Christina, de només 17 anys, s'ha convertit en una referència a les xarxes socials

Mostra com fa vida normal amb ungles de gairebé 15 centímetres, tot i que reconeix que hi ha coses que no pot fer

instagram

instagram

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

En un món de xarxes socials on tot sembla similar, hi ha qui busca destacar o aportar un valor afegit amb què guanyar-se un grapat de seguidors. Això ho té clar Simone Christina, la protagonista d’aquesta història que s’ha fet viral en les últimes dates.

La noia, amb milers de seguidors a Instagram, utilitza com a reclam unes ungles que fa tres anys que no es talla

Aquesta alemanya, que actualment té 17 anys, va decidir deixar de tallar-se-les amb només 14 anys. Però lluny de descuidar-les, li dedica tota la seva atenció fins al punt de convertir-ho gairebé en una forma de vida. Canvia de color i d’estil i ho aboca a les seves xarxes socials a través de fotografies i vídeos amb enginy.

Per exemple, mostra escenes de la vida quotidiana que qualsevol podria pensar que no pot fer amb la mida de les seves ungles. Dubtes que estan lluny de la realitat. Aquí veiem com es fa una cua:

O com es corda els cordons.

Lluny de tenir dificultats, viu una vida més normal del que sembla. Tot i que li ha costat, ja que en diferents publicacions reconeix que ha hagut de reaprendre a fer-ho tot, com el simple gest d’agafar un bolígraf, i que els seus professors d’Educació Física l’insten a tallar-se-les perquè no pot practicar esports. 

Notícies relacionades

La seva obsessió va començar quan va veure tutorials de Youtube sobre com tenir unes ungles llargues perfectes. Només que ella se les va emportar a uns 15 centímetres que mesuren en l’actualitat. Ara, la seva única preocupació és cuidar-les, per la qual cosa admet una especial cura al vestir-se o dutxar-se, quan li queden enredades als cabells.