en una terrassa

Un helicòpter de la Vuelta descobreix una plantació de marihuana a Igualada

Les imatges es van viralitzar durant la vuitena etapa que es va disputar dissabte passat

Els Mossos es van presentar a la vivenda tres dies després, on van trobar 40 plantes i els ocupants havien marxat

Un helicòpter de la Vuelta descobreix una plantació de marihuana a Igualada

Javier Lizon

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

L’últim quilòmetre de la vuitena etapa de la Vuelta, la gran cursa ciclista a Espanya que es disputa aquests dies, serà recordat per un fet purament extraesportiu. Mentre l’alemany Nikias Arndt entrava a la meta liderant la classificació del dia, els usuaris de les xarxes socials ja s’havien adonat d’una cosa extraordinària: la plantació de marihuana en una terrassa d’Igualada (Barcelona), on acabava.

Les imatges no van passar desapercebudes tampoc per alsMossos d’Esquadra. Segons publica el diari ‘Ara’, diversos agents es van presentar tres dies després a la vivenda del carrer Lleida per decomissar 40 plantes que s’havien vist clarament des de l’helicòpter de la famosa cursa. 

A l’arribar, van trobar el pis desocupat i no van poder detenir ningú. La viralització de les imatges haurien provocat una desbandada dels residents, fet del qual ja van alertar els veïns a les forces de seguretat en els dies previs.

Notícies relacionades

A l’espera de trobar les persones propietàries d’aquesta plantació viral, les bromes s’han succeït a les xarxes socials, on tot es converteix en humor. I alguns coincideixen amb la seva interpretació: