Intel·ligència artificial

AI Portraits, la pàgina que converteix el teu retrat en una obra d'art

L'Institut Tecnològic de Massachusetts (MIT) té una base de 45.000 quadros sobre els quals treballar

Genera una obra artística de forma immediata a partir de qualsevol fotografia, que elimina immediatament del seu arxiu

portrait

portrait

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

¿Alguna vegada t’has plantejat com seria el teu retrat si hagués passat per les mans de Rembrandt, Da Vinci o Tiziano? Ara ja és possible. La intel·ligència artificial ha arribat per satisfer aquestes necessitats tecnològiques del segle XXI, i ara existeix l’aplicació perfecta per veure com series en forma de quadre

En ple boom del FaceApp, l’aplicació que et mostra com series en la vellesa, s’ha obert un món de possibilitats a internet a través d’un sistema similar. 

I en aquest sentit, la pàgina que ara triomfa es diu AI Portraits, bastant més segura que les anteriors, ja que abans de pujar la foto adverteix que automàticament serà eliminada. El seu únic ús, diuen, és per generar el retrat.

L’aplicació ha sigut creada per l’Institut  Tecnològic de Massachusetts (MIT) i genera una obra d’art en un instant a través d’un mecanisme simple i similar al de FaceApp, utilitzant el que es diuen xarxes generatives antagòniques (GAN) per reconèixer els retrats amb un 'discriminador' i la seva recreació amb un 'generador'. 

Notícies relacionades

En definitiva, un algoritme que treballa sobre una base de dades de 45.000 quadres i que decideix per tu l’estil que més s’aproxima a la necessitat d’aquesta creació. 

Milers d’usuaris han utilitzat ja aquesta aplicació i han compartit els resultats a través de les xarxes socials. No tots amb el mateix èxit. 

Temes:

Aplicacions Art