A LA CRESTA DE L'ONA

Rosalía: «La fe és l'idioma del cor»

«Aquesta catalana fa olor d'Andalusia», li ha dedicat Antonio Banderas a l'artista a l'entregar-li el Premi de les Arts Escèniques

cafd22d6-6dbe-4b32-bff2-6a9ef7b4e8cc-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe

La cantant Rosalía, que ha rebut aquesta nit el Premi de les Arts Escèniques Antonio Banderas de les mans d’aquest actor, ha assegurat que “la fe és l’idioma del cor” i que això és fonamental per dedicar-se a les arts escèniques ja que “si aconsegueixes entendre’l” llavors “sabràs on anar”.

La cantant, autora de l’àlbum d’èxit El mal querer, ha explicat que el més important per a ella és la fe, que identifica com “l’amor que algú posa en les coses” i que implica “estimar i sacrificar-se pel que es vol”.

“És molt inspirador veure això, veure persones amb tant talent que estudien el que els agrada”, ha sentenciat Rosalía, que ha valorat la dedicació de l’alumnat de l’Escola Superior d’Arts Escèniques de Màlaga, que ha representat amb coreografies diversos temes de l’artista a l’escenari, fins i tot el seu últim senzill Aute Cuture.

Ha assenyalat que “la dedicació és la base, el lloc de partida” per dedicar-se a les arts escèniques per seguir “una visió, una idea que vols convertir” en una realitat.

Homenatge dels alumnes

L’artista, que ha presenciat l’espectacle a tall d’homenatge que l’alumnat ha realitzat abans de la recollida del premi, ha reconegut que s’ha quedat “sense paraules” i que ha estat “plorant tota l’estona” ja que li ha semblat “molt inspirador”.

Rosalía ha interpretat de forma espontània i animada la cançó A tu vera, que ha dedicat a Antonio Banderas amb afecte i que ja va interpretar en la cinta Dolor i gloria en un flaix de la pel·lícula sobre el personatge que Banderas interpreta en la infància.

Per la seva part, Antonio Banderasha reconegut que Rosalía és “una dona fulgurant, intel·ligent i apassionada” que ha definit no com “present sinó com a futur de les arts escèniques” a Espanya.

Notícies relacionades

Banderas ha reconegut que gràcies a aquesta gala de l’Escola Superior d’Arts Escèniques de Màlaga (Esam) “un creu que hi ha esperança”, ja que en l’actualitat “vivim en un món de mediocritat”.

“Aquesta catalana fa olor d’Andalusia”, ha fet broma Banderas, que ha reconegut que en aquest acte “el premi” és Rosalía i que després ha sigut interromput pels aplaudiments i crits del públic.