Vist a Twitter

Un capellà gallec, contra els mòbils: «Si vols veure Déu, envia-li un whatsapp mentre condueixes»

El rector de San Pedro da Ramallosa diu que és una manera de cridar l'atenció sobre l'ús del mòbil a l'església

El seu missatge s'ha viralitzat a les xarxes socials

priest-1713035 1920

priest-1713035 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

“A l’entrar en aquesta església pot ser que sentis la trucada de Déu, però no és gens probable que et truqui al mòbil. Gràcies per apagar el telèfon”, resava un cartell. Es tracta d’una advertència del rector de San Pedro da Ramallosa, que no ha passat desapercebut per als veïns de la parròquia del poble gallec de Nigrán.

El cartell demana a la gent no entrar amb el mòbil a l’església, però amb molt humor. Tant que la foto no ha parat de compartir-se a les xarxes socials, on celebren aquest toc d’atenció. 

Notícies relacionades

Per als assistents hi ha dues opcions: parlar amb Déu o veure'l. I totes dues tenen la manera d’aconseguir-ho: “Si vols parlar, entra, tria un lloc tranquil i fes-ho. Si vols veure'l, envia-li un whatsapp mentre condueixes”.

“La gent ve a missa amb el mòbil com a tot arreu”, explica Xosé Manuel Lence a La Voz de Galícia. “Prefereixen parlar per telèfon abans que tenir una conversa en persona. Són coses modernes”, recalca, mentre explica que el seu cartell és tan sols un toc d’atenció perquè no sonin durant la missa. 

Temes:

Galícia Twitter