DEPENDÈNCIA

Explota després de tres anys esperant una ajuda per dependència de la seva mare amb Alzheimer:

"Que m'expliquin la paga a Juan José Cortés", clama la Soledad

undefined42762920 young caring nurse cheering up the sick patient  alzheimer  180528131537

undefined42762920 young caring nurse cheering up the sick patient alzheimer 180528131537

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Juan José Cortés, diputat del PP per Huelva, ha declarat al Congrés que percep una pensió per incapacitat permanent absoluta, una petició que ha despertat tota mena de comentaris i crítiques que ha anunciat que denunciarà. Entre aquests comentaris, el qüestionament dels que amb una clara dependència tenen serioses dificultats per a qüestions econòmiques bàsiques. 

En la seva declaració, Cortés mostra com a ingrés del 2018 els 25.780,02 euros per aquesta pensió. Després de declarar que té 16,65 euros en el seu compte corrent, dos locals a Huelva i tres vehicles, el Congrés ha de decidir el seu cas i manifestar si és compatible aquesta pensió amb el seu salari de diputat.

Arran d’aquesta informació, la Soledad explotava a Twitter. Filla d’una dona amb Alzheimer, narrava la realitat quan es necessita un ajut econòmic per dependència total però malgrat la llei de dependència fa anys que esperen.

Notícies relacionades

La situació a casa seva és complicada: la seva mare amb Alzheimer i ella tres anys a l’atur per poder cuidar-la per no rebre aquesta ajuda. Amb molta desesperació. 

Així que amb les dades publicades i la seva experiència personal, la Soledad es pregunta el perquè d’aquesta paga a Cortés.