Vist a Twitter

Manuel Bartual ja té successor: el terrorífic fil que intriga milers de persones

Paolo Manitas manté la tensió de la seva història de por durant tres dies

Explica els sorolls i situacions estranyes que viu a la seva pròpia casa mentre dorm sol

puerta-oscura

puerta-oscura

9
Es llegeix en minuts
María Aragón

El fil de Twitter ja és gairebé un gènere literari en si mateix. Són molts els usuaris que han intentat la narrativa d’aquesta xarxa social amb històries reals o fictícies, però sempre amb intenció d’atrapar els seguidors. 

Qui ho fa bé es converteix en un referent, i així li va passar a Manuel Bartual quan a l’estiu del 2018 va mantenir durant moltes hores la tensió de milers de persones que dubtaven de si el que estava explicant era real. Des d’aleshores, alguns usuaris han intentat seguir els seus passos amb un estil similar però amb més o menys èxit.

L’últim en intentar-ho és Paolo Manitas, que la setmana passada va narrar una història d’intriga i por amb ell mateix de protagonista vivint situacions sinistres a la seva pròpia casa. "A veure com explico això", deia amb por. "Tinc proves que algú ha entrat a casa meva a la nit estant jo sol. És molt fort". 

Explicava com utilitza Sleep Talk per gravar-se. Feia tres dies que dormia sol a casa i gràcies a aquesta aplicació havia detectat sorolls molt rars. 

El que més por li feia és que els agapornis no solen fer soroll si no hi ha moviment a la nit.

Faltaven quatre dies sense els seus pares i estava "acollonit". Per si de cas, va posar l’alarma de casa perquè li saltés al mòbil del seu pare.

El pla havia de seguir endavant i convertir-se en vídeo. S’havia de veure què passava en aquesta casa a les nits. 

Coincideixo amb vosaltres, he de fer alguna cosa per poder gravar amb vídeo el que passa a les nits, necessito veure que és aquest soroll, si és algú, si les meves sabates tenen vida o el que sigui, però necessito saber-ho.

Por cert, aquesta respiració que sentiu tan alta soc jo, estic amb l'al·lèrgia i aquest any m’ha agafat fort ��

És llavors quan narra situacions estranyes que ha viscut en altres ocasions, com quan era petit i va començar a plorar sense motiu quan el seu pare estava a punt de morir de matinada. O quan es va aixecar una nit a beure aigua i es va trobar una senyora. El millor era captar-ho: 

Al matí següent, la revisió. 

Ojo, algo pasa.  

L’obsessió ara era revisar el vídeo i mirar quan es tanca la porta. Veu una ombra movent-se. 

Necessitava saber què hi havia darrere de la porta. Volia gravar el passadís o l’entrada. Al tornar a casa del la feina:‏

Calia millorar aquesta imatge. 

El de la dreta és ell dormint. 

Va passar aquella nit gravant, tot i que ell es va quedar adormit. 

¿Què és això de nen? ¿Un fantasma? 

Divendres a la nit aprofitaria per no dormir i descobrir-ho. 

Al baixar al xinès i tornar a casa, es va trobar aquest panorama. 

Se’n va anar la llum de tot el barri. Els sorolls es van traslladar a l’escala. 

Dissabte tot es va resoldre. Per fi un final per a aquesta macabra història. En Paolo havia sigut segrestat.

Notícies relacionades

Fi. 

Després de mantenir la intriga durant tres dies i sent seguida la història per milers de persones que la van compartir, en Paolo va donar alguna explicació en un vídeo insinuant que havia sigut criticat per aquest final. "És el segon fil que faig i volia fer-lo diferent. Volia un final mig troleig mig normal. Crec que la història ha estat bé fins a l’últim dia que se me n’ha anat de mans. Ha sigut improvisat. No sabia que tindria aquesta repercussió".

Temes:

Twitter