URGENT

Mor l'escriptor i divulgador científic Eduard Punset als 82 anys

20190522 437853 muereeduardpunsete 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’escriptor i divulgador científic barceloní Eduard Punset ha mort als 82 anys. Després de participar en política durant la dictadura i la transició enrolant-se en diferents partits –va arribar a ser ministre amb UCD–, va escriure posteriorment diversos llibres sobre ciència, divulgant-la i promovent-la en diversos mitjans. Des del 1996 fins al juliol del 2013 va dirigir ‘Redes’ a La 2 de TVE, on tractava temes relacionats amb la sociologia, la medicina, la psicologia, la biologia i astronomia, entre d’altres.


Notícies relacionades

La redacció d’EL PERIÓDICO està treballant en aquests moments per ampliar aquesta informació, que passarà a actualitzar d’aquí uns minuts. Si vols rebre al mòbil alertes sobre aquesta notícia o d’altres et pots descarregar les aplicacions per a Android o IOS.

Per rebre cada dia al correu electrònic les notícies, reportatges i articles d’opinió publicats a elperiodico.com, dona’t d’alta als nostres butlletins informatius. També pots subscriure’t per consultar ‘online’ l’edició impresa o rebre-la diàriament al teu domicili, amb la qual cosa disfrutaràs de tots els avantatges i descomptes de pertànyer al Club del subscriptor d’El Periódico, el Club eP!