DEP

Mor Punset: De 'Redes' al seu mític anunci de pa Bimbo

El conegut divulgador científic ha mort als 82 anys després d'una llarga malaltia

punset

punset

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest matí ens hem aixecat amb la trista notícia de la mort d’Eduard Punset. El conegut divulgador científic ha mort als 82 anys després de lluitar contra una llarga malaltia, tal com ha confirmat la seva família a les xarxes socials a primera hora del matí. Han compartit a més una sèrie d’imatges recollides per l’equip de ‘Redes’,el programa que es va convertir en tot un clàssic de la televisió espanyola per acostar la ciència als espectadors sota la particular visió de l’escriptor.

‘Redes’ va arrencar les emissions el 23 de març del 1996 i es va mantenir en pantalla durant 18 anys, superant la xifra dels 600 programes a La 2. “Les xarxes humanes, les xarxes de la informació, les xarxes del coneixement, seran realment el suport de la vida quotidiana”, va explicar Punset en la primera entrega de l’espai, que ràpidament va començar a guanyar prestigi i situar-se com un referent de la divulgació de temes científics.

Notícies relacionades

Richard Dawkins, Jane Goodall, Lynn Margulis, Frans de Waal, Steven Pinker i Antonio Damasio van ser algunes de les figures que van tenir cabuda a ‘Redes’, que es va acomiadar dels espectadors el gener del 2014.

Punset, imatge d’un recordat espot

Eduard Punset, que es va guanyar l’afecte de tots els espectadors pel seu tractament de la ciència a la televisió nacional, va mostrar una cara molt diferent i allunyada d’aquests temes en un dels espots més recordats per tothom, en què es va convertir en imatge de la marca Bimbo.