Viral a Instagram

Una 'influencer' trenca amb un martell una escultura de més de 200 anys

La polonesa Julia Slonska va protagonitzar les imatges d'un acte que ja li ha valgut la cancel·lació de dos contractes amb marques.

Demana perdó tot i que no explica els motius pels quals ho va fer

influencer

influencer

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Cridar l’atenció gairebé de qualsevol manera és un mecanisme molt utilitzat per molts joves que pretenen ser 'influencers', persones amb molts seguidors a les xarxes socials i amb capacitat per marcar agenda d’alguna manera en l’entorn virtual. 

Si fa uns dies vèiem una noia xinesa provant de menjar-se un pop viu amb l’objectiu de ser coneguda mundialment, ara és una dona polonesa que ha donat la volta al món per les seves accions. 

Julia Slonska, de 17 anys, apareixia en un vídeo a Instagram destrossant amb un martell una escultura de més de 200 anys al parc Dolinka Szwajcarska de Varsòvia (Polònia). 

"No hauria d’haver ocorregut en absolut. Ho lamento. No diré el que em va impulsar a fer-ho perquè és un assumpte privat, però volia disculpar-me amb tothom", va dir posteriorment. Abans, havia reconegut la seva autoria davant de les autoritats, que poden imposar-li una sanció de sis mesos de presó. 

Mentrestant, ella ha guanyat seguidors però també l’animadversió de certes marques, que no veuen en el seu comportament un exemple per associar-se. Un dels principals bancs polonesos, mBank, ha cancel·lat una col·laboració amb ella. Igual com la marca Specto Models, de modelatge, que ha rescindit el seu contracte.

Notícies relacionades