Vist a Facebook

Vídeo: així seria l'ansietat si fos una persona

El còmic Aarón García mostra la càrrega emocional diària de l'ansietat a través d'una altra persona que li dificulta el dia a dia

Ha sigut compartit i comentat per milers de persones a la xarxa social

ansiedad

ansiedad

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"Hola, soc en Víctor i visc amb ansietat". I l’ansietat apareix per la porta donant cops amb un cassó i cridant. L’ansietat és un mecanisme defensiu davant del qual una persona considera una amenaça, però passa de ser una eina d’alerta a un desfici quan produeix un problema de salut. 

Les estadístiques diuen que un 55% de la societat espanyola ha patit algun moment d’ansietat, i un alt percentatge conviu amb aquesta realitat diàriament. D’aquesta situació neix un vídeo que s’ha viralitzat a Facebook, on plantegen com seria l’ansietat si fos una persona.

— Ara em trobo millor.

— ¿Et trobes millor? Mira-ho a Google.

"Punxada al pit", posa al cercador d’internet. I el drama. Tot és anguniós en aquest dia a dia. Sortir a córrer, un missatge de la nòvia, una entrevista de feina... No hi ha situació en què l’ansietat desaparegui. Fins i tot quan la persona pensa que està bé, que se n’ha desfet, torna. 

Notícies relacionades

El còmic que ha penjat aquest vídeo és Aarón Gómez, un noi que viu aquesta situació. Crits mentre dorm, por de volar quan només vol aclarir el cap en un viatge, càrrega emocional, dificultats per fer coses importants... Al final del vídeo explica com els dos actors la pateixen.

Però adverteixen: "Tots els actors d’aquesta tonteria viuen amb ansietat. Si estàs passant per això no dubtis a demanar ajuda professional i passa de patir l’ansietat a conviure-hi".