Vist a Twitter

Araceli, la misteriosa dona que té milers de persones bloquejades a les xarxes socials

Va ser 'trending topic' dilluns després que nombrosos usuaris es preguntessin qui és i per què gairebé ningú pot veure el seu perfil

Les xarxes es van omplir de mems utilitzant referències a 'Joc de trons', Albert Rivera o qüestions socials i econòmiques

img 1327-1

img 1327-1

2
Es llegeix en minuts
María Aragón

¿Què porta algú a submergir-se en una xarxa social, que com el seu nom indica implica establir llaços amb altres persones, i bloquejar pràcticament tothom que s’hi acosta? ¿I bloquejar gent amb qui ni tan sols ha tingut interacció?

Araceli ha de tenir les respostes, però ningú sembla saber qui és i a què dedica el temps lliure més enllà de tallar qualsevol comunicació via Twitter.

Dilluns a la tarda només es parlava d’això en aquesta xarxa. Araceli Celemin, una desconeguda per a la majoria, no havia deixat canya dreta. ¿No pots veure el seu perfil? Respira, és el normal. Només uns quants privilegiats poden saber a què es deu l’ocultisme. 

Tal és la incògnita, que n’hi ha que estan fent enquestes per veure el percentatge de bloquejats i que s’ofereixen voluntaris per anar penjant el que diu a la seva xarxa social. Com en tot en aquesta vida, hi ha excepcions i algun afortunat en presumeix.

Però que no canti victòria, perquè només hi ha dues coses precises en aquesta vida, com diu Manuel Bartual.

També hi ha qui planteja jocs per entretenir els usuaris. Que la indignació ens tregui les ganes de dedicar una estona del treball a la diversió.

El seu sobrenom, 'Ciudadana', ha donat lloc a moltes teories sobre el perfil de la gent que bloqueja. ¿Potser només es parla amb espanyols molt espanyols?

Amb aquesta repercussió, no hi ha creador que es resisteixi. Javier Calvo el té clar: dona per a personatge de ficció.

Notícies relacionades

I en un gir dels esdeveniments...

A partir d’aquest descobriment, milers d’usuaris van compartir la seva visió del tema amb referències culturals i socials, com capítols de ‘Joc de trons’, escenes monàrquiques, referències a sèries antigues i, fins i tot, actualitat política.