Vist a Twitter

Així s'enfada un asturià: la reacció viral d'un home a qui gairebé atropellen

L'home cridava perquè era la desena vegada que es trobava amb el perill dels ciclistes

img 0818

img 0818

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Passejar per la muntanya per respirar aire pur i escoltar el silenci pot ser una activitat molt sana i útil per combatre l’estrès. O això devia pensar aquest asturià, que va sortir un matí a aclarir la ment i es va emportar deu temptatives d’infart. 

En un vídeo compartit a Twitter per Jimmy Resbalones, l’home crida i malparla al veure com una bicicleta està a punt d’impactar en un camí estret i amb molt perill. 

"No hi ha res més bonic que un asturià cagant-se en tot", diu aquest usuari, que a continuació comparteix la dramàtica escena.

En ella, es veu l’home desfogar-se després que el ciclista estigués a punt de carregar-se'l. En una càmera situada a la mateixa bici, veiem com el ciclista es troba l’home i frena com més aviat millor però amb un gran ensurt: "¡Ei, perdó!", crida. 

Notícies relacionades

Entre escarafalls, no para d’insultar i cridar com a reacció: "Fill de puta, la mare que el va parir. Ja és la desena vegada. ¡Em cago en Déu!"

El jove insisteix a demanar perdó, però ell continua cridant: "¿No m’has vist sortir d’aquí? Ja és la desena vegada. No em vau matar la gent de la bicicleta..."