Anunciat a Twitter

Tesla activa el 'mode gos' perquè puguis deixar la teva mascota al cotxe sense risc per a la seva salut

La companyia nord-americana respon amb tecnologia a la necessitat de deixar durant un temps breu l'animal dins del vehicle

També inclou un missatge de tranquil·litat per als vianants: "Estic bé, el meu amo tornarà aviat"

e002ae35-2f0e-4b02-9942-a6b02c35ba6e

e002ae35-2f0e-4b02-9942-a6b02c35ba6e

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

La tecnologia continua buscant com fer-nos la vida més fàcil, i també fa el mateix amb les nostres mascotes. Si fins ara podia ser un problema no saber amb qui deixar el gos, ara Tesla ho posa fàcil. 

La companyia nord-americana d’Elon Musk ha anunciat l’activació del 'mode gos’ als seus futurs cotxes intel·ligents, un sistema que pretén facilitar que l’animal pugui estar dins del vehicle el temps que el seu amo necessiti amb un sistema climatitzat que permet la seva comoditat. 

Aquesta novetat tecnològica respon a la demanda de solucions davant de la necessitat d’alguns de deixar la seva mascota al cotxe durant uns minuts, i que tantes vegades ha acabat en tragèdia per les altes temperatures a l’interior del vehicle, especialment durant l’estiu.

Notícies relacionades

En un vídeo, Tesla mostra la senzillesa d’aquest sistema. A través d’una pantalla, selecciona els graus que vol que es mantingui el vehicle durant la seva absència. A partir d’aquí, només queda la total tranquil·litat per abandonar el cotxe i deixar la teva mascota esperant sense riscos. 

A més, aquesta tecnologia tranquil·litza els vianants que puguin veure l’animal a l’interior, llançant un missatge de calma: "El meu amo vindrà aviat, no et preocupis"

Temes:

Tesla Gossos