A SEGUR DE CALAFELL

Moren tres gossos tancats en un cotxe al sol

Els propietaris, que han sigut denunciats, en van trobar dos sense vida, i el tercer va morir unes hores més tard

abertran7689834 barcelona mascota un perro viaja en su coche foto agusti car160801141200

abertran7689834 barcelona mascota un perro viaja en su coche foto agusti car160801141200 / AGUSTI CARBONELL

1
Es llegeix en minuts

La Policia Local de Calafell ha denunciat els amos de tres gossos que van morir presumptament per un cop de calor a l'estar tancats en un cotxe al sol al nucli de Segur de Calafell (Baix Penedès). Han passat el cas al jutge. Els amos han sigut imputats d'un delicte per maltractament animal.

Els fets van passar diumenge a la tarda. Quan els amos van anar a recollir el seu cotxe ja van trobar morts per la calor i la deshidratació dos dels gossos. El tercer animal va acabar morint unes hores després.

El crit d'una dona a l'obrir la porta del vehicle i veure els gossos va alertar els veïns, alguns dels quals es van acostar i van increpar els propietaris per haver deixat tancats els gossos amb unes elevades temperatures. Al lloc es van viure moments de tensió fins que hi va arribar la Policia Local avisada pels veïns.

Notícies relacionades

Els agents van identificar els propietaris i els van denunciar per vulnerar la llei de protecció animal. Posteriorment van traslladar les diligències al jutjat. La modificació de la llei de protecció d'animals determina com a delicte deixar els gossos tancats a l'interior de vehicles.

El cas, avançat pel 'Diari de Tarragona', també ha suscitat moltes crítiques a les xarxes socials.