Vist a Facebook

Aquests ximpanzés van utilitzar una branca com a escala per escapar-se del zoo de Belfast

Les imatges van ser captades pels visitants, que es van veure sorpresos

whatsapp-image-2019-02-12-at-103431

whatsapp-image-2019-02-12-at-103431

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Chantel Baxter es trobava dissabte a la tarda alzoo de Belfast (Irlanda del Nord) quan es va veure sorpresa per una escena gens habitual: els ximpanzés havien descobert com saltar el mur per escapar.

Ella va començar a gravar la fugida. Els ximpanzés havien col·locat una branca gran trencada fent d’escala al mur, de manera que amb prou feines havien de saltar sobre el mur per després penjar-se i arribar a dalt de tot. El primer ho va fer molt decidit. No tant els altres, que van tardar una estona. 

En el vídeo s’escolta l’emoció dels seus fills, que no podien creure’s el que estaven veient. A Belfast Live, va explicar el passeig que estava fent el ximpanzé pel zoo.

"No vam sentir perill, però els nens es van sorprendre una mica. Vam trucar al zoo per informar-los i després ens en vam anar directament a la sortida".

A l’altre costat del mur, els visitants es trobaven escenes com aquestes:  

Una representant del recinte va assegurar que els treballadors eren presents en aquell moment i el ximpanzé va ser tornat ràpidament a la resta del grup.

Notícies relacionades

"El personal està avaluant com va planejar la seva fugida. Hi va haver una tempesta i vents molts forts durant la nit", diu, la qual cosa va poder facilitar aquestes branques. L’Ajuntament de la ciutat també ho investiga.

El petit ensurt inicial es va convertir en una cosa de què riure’s a les xarxes socials. La mateixa Chantal compartia amb divertides emoticones la seva experiència, una cosa que no tothom pot explicar.