Viral a Facebook

La nena que es queda impassible al conèixer el seu nou germà

Un vídeo viral a Facebook mostra la passivitat d'aquesta petita davant del primer contacte amb el nadó

Els seus pares li demanen que li faci un petó al front; ella es queda quieta

whatsapp-image-2019-01-14-at-112537

whatsapp-image-2019-01-14-at-112537

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

Asseguda al sofà, absolutament quieta, mirant fixament la càmera de cara. Semblaria qualsevol cosa menys la rebuda d’un nou germà. A aquesta nena sembla no fer-li gaire gràcia això de compartir espai i amor, i així li ho ha manifestat en el seu primer contacte.

La petita només estira el braç esquerre per acceptar l’arribada del nadó perquè l’hi posin entre els seus braços mentre segur que pensa: "Què hi faig aquí i per què em fan això".

El vídeo, que s’ha tornat viral a Facebook, mostra la desgana –i potser la desconfiança– cap al nou membre de la família. 

La nena triga deu segons a treure el gest de petrificada i mirar una mica al seu voltant. "¿Què en penses? ¿Li fas un petó?", li pregunten. "Ni en el meu pitjor malson", segur que pensa.

Notícies relacionades

El nadó no para de moure’s als seus braços, però el que sembla ser-li igual al principi es converteix en un gest de desconfiança absoluta. Mentre la seva família li demana i mostra com fer-li un petó al front, ella es limita a arrufar les celles. Per allà no passa.

"És com les nines, és el teu propi nadó". Però l’argument no la convenç, i quan li treuen el nadó de les mans immediatament va a rebre amor de la seva mare.