Vist a Twitter

El fil viral que mostra la diferència entre abusadors i abusadores: "Un és sistèmic, l'altre irreal"

La tuitera Ladypalo explota davant dels arguments que parlen de denúncies falses

Narra la diferència entre la violència dels homes i qüestions puntuals d'"abusadores"

jcarbo40734996 me too180217161929

jcarbo40734996 me too180217161929 / BERTRAND GUAY

4
Es llegeix en minuts
María Aragón

Les denúncies falses són un camp de batalla per al feminisme, especialment quan es produeixen actes de violència masclista com el de Laura Luelmo. Per això, la tuitera Ladypalo va explotar davant d’una informació sobre això. 

En una opinió molt aplaudida a les xarxes, @ladypalo comenta com la gent que parla de denúncies falses al final acaba referint-se a a les ‘feminazis’.

Per a això, narra un cas específic del seu entorn, diferenciant entre el que passa amb un dels seus germans i les seves amigues. El seu germà, diu, té una parella que el té immers en un cicle de maltractament.

No obstant, hi ha un matís important entre el que està vivint ell i el que es viu en general a la societat. Això seu és un cas individual i pràcticament aïllat, no hi ha una estadística. Mentre que el cas de la violència de gènere, veiem que hi ha un problema sistèmic.

N’hi deu haver moltes més, no només una, explica Però hi ha un matís important, i és que aquests homes no surten a córrer i desapareixen, no tenen por d’anar sols pel carrer de nit, ningú els assetjarà sexualment ni hauran de patir infinitat de desigualtats pel mer fet de ser homes.

Notícies relacionades

¿Quina és la diferència llavors? Que el que li passa al seu germà, a un home específic, és residual. Mentre el que els passa a les dones, en aquest cas a tres amigues seves, és un problema que porta a centenars de morts i per això es denomina d’una manera determinada. Hi ha un exemple perfecte:

En definitiva, hi ha un problema de la societat on no hi hauria d’haver un debat sobre bons i dolents, sinó que hauria de detectar-se, prendre consciència i intervenir.