Viral a Facebook

La resposta d'un carter a un nen que va enviar una carta al seu pare al cel

Jase, de set anys, va voler escriure al seu pare pel seu aniversari i va demanar al carter que li fes arribar la carta

El carter va respondre que l'enviament havia sigut un èxit, una cosa que agraeix la mare: "He recuperat la fe en la humanitat"

letters-1390463 1920

letters-1390463 1920

1
Es llegeix en minuts
María Aragón

"Senyor carter, ¿pot enviar aquesta carta al meu pare al cel?" La petició era tan emotiva com simple. El petit de set anys només volia contactar amb el seu pare pel seu aniversari, i així ho va fer en una carta. 

La resposta del carter no va trigar a arribar: "Estimat Jase. El teu pare ha rebut la carta. Ha sigut un viatge difícil, perquè calia evitar estrelles i altres objectes a l’espai fins al cel, però ha sigut un èxit". 

La mare, Teri Copland, no donava crèdit al que havia rebut, i ràpidament va voler compartir aquest moment a través de les xarxes socials. En un missatge molt emotiu a Facebook, va voler difondre aquesta història com a agraïment a Royal Mail, el servei de missatgeria del Regne Unit.

"Fa uns dies el meu fill de set anys va escriure aquesta carta al seu pare, que és al cel, i avui hem rebut una bonica resposta del carter", explica Teri. "Està molt emocionat sabent que el seu pare ha rebut la carta".

El seu missatge es va centrar a agrair el gest a una persona que no necessàriament havia d’atendre la petició del petit Jase. "No havies de fer aquest esforç, hauries pogut ignorar la carta, però el fet que t’hi esforcessis per a un nen que no coneixes és preciós", diu. "M’has fet recuperar la fe en la humanitat. Moltes gràcies, de veritat que suposa moltíssim per a ell".

Notícies relacionades

Finalment, va demanar compartir la publicació perquè l’empleat de Royal Mail sàpiga com d’agraïts estan. "Bon Nadal".

La publicació, que ha emocionat el Regne Unit, i ja a mig món després de fer-se viral, ha sigut compartida per milers de persones a Facebook, on centenars de comentaris han celebrat l’amabilitat d’aquesta persona.