Final d'Almaia: han trencat

Cronologia de l'amor d'Amaia i Alfred: de l'almívar d''Operación Triunfo' a les llàgrimes de la ruptura

A través de les xarxes socials, els protagonistes, especialment Alfred, van narrar els seus millors moments

zentauroepp43265331 graf3769  lisboa  10 05 2018   fotograf a facilitada por rtv180510180951

zentauroepp43265331 graf3769 lisboa 10 05 2018 fotograf a facilitada por rtv180510180951

3
Es llegeix en minuts
María Aragón

Si hi ha una relació que ha marcat el 2018 és lad’Amaia Romero i Alfred García, dos joves que es van embarcar en una il·lusionant etapa a ‘Operación Triunfo’ i van acabar trobant l’amor. 

L’evolució de #Almaia, des que cantessin junts ‘City of stars’ a la Gala 3 de l’edició del 2017 fins a l’anunci de la seva ruptura aquest dimecres a través d’unes dures imatges per a Alfred, ha sigut seguida per milers de persones dins de l’Acadèmia, amb càmeres durant 24 h, i més tard a través de les xarxes socials.

Malgrat que Amaia no és gaire donada a exposar la seva vida personal en xarxes, i així ho demostren les escasses 21 publicacions en el seu Instagram en un any, sí que hem pogut viure al seu costat els moments clau d’aquesta història que avui manté amb l’ai al cor els seus seguidors.

Tot va començar la nit del 13 de novembre del 2017, quan després d’una setmana d’emocions i connexió evident, van deixar bocabadats milions d’espectadors en ‘prime time’. Cantaven 'City of stars' el ‘shippeo’ es convertia en realitat.

Espanya no havia viscut res igual des de la relació entre David Bisbal i Chenoa. Anys després, hi havia una nova parella que il·luminava els escenaris.

Van començar a donar curs al seu amor dins de l’acadèmia, malgrat tenir desenes de càmeres en constant persecució d’aquest tipus de moments. La seva naturalitat no estava pagada, i van fer partícips els seguidors d’‘OT’ d’una història que només acabava de començar.

En una de les gales finals del concurs, quan ‘OT’ ja era una festa i ells deixaven de ser concursants o participants per ser veritables artistes, va arribar la primera gran declaració en públic. "Et vull", li deia Alfred a Amaia al piano.

A través del compted’Instagram del cantant, fins i tot sent dins de l’Acadèmia, podíem veure nombrosos moments també professionals entre tots dos, experts a enganxar el seu públic amb la connexió especial que mostraven al cantar.

Ells ho van voler aprofitar i, sens dubte, va ser un dels grans motius pels quals van iniciar el seu camí d’Eurovisió.

Una vegada fora, l’èxit els va arribar de manera conjunta. 'Tu canción' es va convertir en un himne per a ells i per a molts dels seus seguidors. Una lletra feta a mida en la qual podien expressar lliurement el que sentien l’un per l’altre.

I d’allà a Lisboa, on la parella va disfrutar d’una experiència inoblidable en l’aspecte professional. Tot i que semblava que Amaia no era gaire feliç amb el resultat... 

Després de mesos de molta intensitat personal i professional, la parella es va donar un descans a l’estiu per disfrutar sense càmeres, sense pressions, sense necessitat de treure un single urgentment com havien fet alguns dels seus companys. Només relax i bona companyia.

 

Fins a l’octubre d’aquest any, en què veiem les últimes declaracions públiques d’amor. En aquest cas, Alfred torna a ser el protagonista: "En aquesta foscor, la claredat ets tu".

Notícies relacionades

 

Però es tracta de l’última publicació en gairebé dos mesos, el temps que fa que s’especula amb la seva ruptura, de la qual els seus seguidors han sigut conscients aquest dimecres per la publicació d’unes imatges dramàtiques a la revista ‘Lecturas’, que mostren un moment tens dels joves en ple carrer, quan Alfred s’enfonsa.