ES CONFIRMEN ELS RUMORS

Amaia i Alfred revelen la seva ruptura en una dramàtica escena

Els fets van passar a la gala People in Red, celebrada la setmana passada a Barcelona i a la qual tots dos van acudir per separat

rompen

rompen

1
Es llegeix en minuts
REDACCIÓN YOTELE

Si fa just un any els espectadors s’enamoraven d’Amaia i Alfred tant sobre de l’escenari com fora, ara la parella ha posat punt final a la seva bonica relació. Tot i que feia mesos que els rumors sobre un possible distanciament rondaven, tots dos han acabat protagonitzant una dramàtica escena que aclareix tots els dubtes sobre la ruptura. Cronologia d’una ruptura: totes les claus de la relació d’Almaia.

Els fets van passar a la gala People in Red, celebrada la setmana passada a Barcelona i a la qual tots dos van acudir per separat. Tal com mostra una revista a través d’unes fotografies, la parella va mantenir una acalorada discussió en què cap dels dos va poder ocultar la seva decepció i tristesa.

Notícies relacionades

La meva relació amb l’Alfred és molt especial i sempre ho ha sigut. Jo estic molt bé amb ell, no tinc cap problema”, assegurava la cantant als mitjans a la catifa vermella d’aquesta mateixa gala. No obstant, poc després van tenir aquesta xerrada en què Alfred li hauria dit: “Em deixes així, tirat”. Amaia, per la seva banda, hauria tranquil·litzat el jove, segons explica la publicació.

Aquesta mateixa setmana es va poder veure la guanyadora de l’edició passada d’‘Operación Triunfo’ recollint les seves coses de la casa d’Alfred. A la caixa de cartró que la jove portava es podia llegir “Aquesta és la caixa de l’Amaia”, fet que confirmaria que la relació entre els intèrprets de ‘Tu canción’ han acabat.