15 jul 2020

Anar al contingut

MISTERIOSOS EWOKS

¿Què són aquestes estranyes criatures aparegudes en una platja de Tailàndia?

Uns actors fent una performance han desencadenat l'alarma a Railay

¿Què són aquestes estranyes criatures aparegudes en una platja de Tailàndia?

Unes estranyes criatures similars als ewoks  d'’Star Wars’ han deixat atònits uns turistes que navegaven per les platges tailandeses de Railay. "Eren micos trolls semblants als ewoks", van explicar els viatgers. 

Les misterioses criatures peludes semblaven estar realitzant un espècie de ritual davant de la incrèdula mirada dels turistes  que havien llogat una barca per conèixer la costa tailandesa. Segons el seu testimoni, algunes de les criatures caminaven al voltant de les aigües poc profundes i d'altres eren a la vora de les roques. 

Els viatgers anglesos han explicat que, a més, les estranyes criatures estaven realitzant una espècie de sons estranys harmònics que els van deixar atònits per la seva semblança a un ritual. Després de pujar un vídeo de l'ocorregut a Facebook, ràpidament el misteri va ser resolt, es tractava d'uns actors. 

Es micos eren en realitat actors que estaven fent una performance i el so provenia d'una cantant itinerant anomenada Tori Wranes, que va ser l'encarregada de realitzar l'estranya escena amb el grup Thailand Biennale.

Temes: Tailàndia