Anar al contingut

Un home descobreix a Google Maps que la seva dona li és infidel

L'individu buscava una ruta quan, en una de les imatges, va aparèixer la seva dona amb un acompanyant en actitud afectuosa

El Periódico / Barcelona

Un home descobreix a Google Maps que la seva dona li és infidel

Google Maps ha sigut l’encarregat de revelar una infidelitat. El fet es remunta a l’any 2013, tot i que fins ara la història no s’havia fet viral.  

L’home, de nacionalitat peruana, buscava una ruta a Lima en el servei de mapes en línia de Google Maps, tot i que finalment el resultat de la cerca no va ser el que esperava.

Durant el procés, en una de les imatges de la plataforma es podia veure dues persones, un home i una dona, aparentment amb un tracte afectuós. Ella estava asseguda al banc i ell estava ajagut amb el cap a les seves cames.

Cares pixelades

Tot i que és cert que a la imatge les cares apareixien pixelades, l’home no va dubtar que aquella era la seva dona. Els cabells i la roba la van delatar.

El matrimoni es va divorciar després que la dona confessés la infidelitat.

Temes: Divorci Perú

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.