Anar al contingut

Viral a Facebook

La commovedora història de la núvia que es va fer les fotos del casament a la tomba del que havia de ser el seu marit

Jessica i Kendall van decidir casar-se, però dos mesos després ell va morir en un tràgic accident per culpa d'un company ebri

El dia fixat per al casament, ella es va vestir de núvia i se'n va anar a celebrar el dia davant la seva tomba

María Aragón

La commovedora història de la núvia que es va fer les fotos del casament a la tomba del que havia de ser el seu marit

Jessica Padgett i Kendall James Murphy tenien un clar projecte de futur junts. Després de diversos anys de relació, pensaven casar-se el 2018 i passar la resta de la seva vida junts. La proposició va arribar el 29 de setembre del 2017, i des d’aleshores tot era una nova il·lusió.

No obstant, Kendall, de 27 anys, va morir tot just dos mesos després de la demanada de mà i abans de poder dir el "sí, vull". Bomber a Montgomery, Indiana, va patir un greu accident de trànsit per culpa d’un company que va xocar contra tres cotxes i que tenia el doble d’alcohol en sang del permès. 

La història de Jessica s’ha tornat viral a Facebook per l’emotiu del seu últim acte. Per recordar el que havia de ser el seu marit, el dia del teòric casament es va vestir de núvia i va acudir a la seva tomba amb un ram de flors i acompanyada de familiars i amics. 

A les fotografies de Loving Life Photography, Jessica es mostra en ocasions feliç, somrient, i en d’altres s’esfondra davant de la tomba de Kendall. "És dur quan trobes a faltar algú. Però si els trobes a faltar estàs beneït. Vol dir que hi va haver algú molt especial en la teva vida, algú que valia la pena", escriu a les fotografies. 

La seva història ha fet la volta al món i ha rebut milers de suports de persones que ni tan sols coneixia. Kendall està ara al cap de moltes més persones, i ha sigut homenatjat per la National Fallen Firefighters Foundation, una fundació pels bombers morts. 

En un post de Facebook després d’aquest esdeveniment, Jessica va escriure: "Quin emocionant i sorprenent cap de setmana. No només han recordat Kendall, sinó que també ens han acollit com a família. Això no és el que volíem, però sabem que mai estarem sols, que tots som una gran família. Sempre estaràs als nostres cors", conclou. 

Temes: Facebook