L'alcalde de Vigo s'envalenteix amb la il·luminació nadalenca

El vídeo de Caballero en què desafia Nova York i París a superar la decoració de la ciutat es converteix en un fenomen viral

alcalde-de-vigo-no-reirse-cabrones / periodico

1
Es llegeix en minuts

Oblidin l’arbre de Nadal del Rockefeller Center. Aquest any en aquestes dates cal anar a Vigo. Almenys si fem cas de l’alcalde de la ciutat, Abel Caballero, que en la presentació de la il·luminació nadalenca va assegurar que seria la "top del planeta" iva desafiar els alcaldes de Nova York, Tòquio i París a superar-la. Caballero es va envalentir en la presentació. Tant, que el vídeo s’ha convertit ja en un fenomen viral.

"Hi haurà 1.478 garlandes, hi haurà 1.000 arcs d’il·luminació, hi haurà boles de 12 metres de diàmetre, il·luminarem 325 arbres... ¡Això és el súmmum!", va clamar fent una aturada abans de continuar donant detalls del projecte. "Decorarem 13 façanes, decorarem de forma simbòlica dos grans arbres d’11 metres i 28 arbres de 4 a 5 metres i, a més, posarem un rètol a la façana de l’ajuntament de 108 metres quadrats", va afirmar.

Notícies relacionades

I en aquell moment va llançar el repte, per al qual no considera rivals ni Madrid ni Barcelona. "Que sàpiguen els alcaldes de Londres, de Tòquio, de Nova York, l’alcaldessa de París i l’alcalde de Berlín, que serem els millors. Bé, ja no esmento Madrid ni Barcelona perquè aquests ens queden petits".

Des de l’espai

Tanta llum irradiarà Vigo que Caballero està convençut que es veurà des de l’espai. "Que es preparin, perquè jo aniré a veure el ministre d’investigació, que és astronauta, i li preguntaré com es veurien els llums de Vigo des del satèl·lit, des de dalt, des d’aquella zona, perquè seran el nadal top del planeta", va afirmar per, tot seguit, sentenciar: "En qüestió de llums de Nadal som els millors del món".