INSTANTÀNIA VIRAL

Twitter fa broma amb el primer viatge oficial de Pedro Sánchez

Usuaris preocupats, consells de moda i referències cinematogràfiques, entre les respostes més aplaudides

dgc8knzw0aekmjf

dgc8knzw0aekmjf

2
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

Diumenge. Passen 23 minuts de la una del migdia quan el compte oficial de la Moncloa tuiteja una foto on es podia veure Pedro Sánchez assegut a l’avió. En menys de 140 caràcters, el gabinet de premsa anuncia que el president del govern agafa un avió per parlar a Brussel·les sobre drets socials i xenofòbia. El protagonista, no obstant, no va ser l’esperat.

Només va fer falta això perquè a la popular xarxa social Twitter comencessin les bromes. La majoria venien pel fet que Sánchez seguís amb les ulleres de sol dins de l’avió, però alguns anaven més enllà:

D’altres, no obstant, deixaven de banda una probable malaltia ocular per atacar el 'look' del president.

Per desgràcia per al polític, ningú no es va interessar per la reunió que aquest mantindria amb la presidenta del govern germànic, Ángela Merkel. No obstant això, alguns van veure certa semblança entre el cap de l’executiu i algun heroi més propi del setè art.

No va ser l’únic que va posar el focus en el toc cinematogràfic de l’esdeveniment, no obstant, hi havia usuaris que optaven pel cinema espanyol. Més concretament, per Raúl Arévalo i Carlos Areces, entre d’altres.

I altres persones l’allunyaven de les grans produccions per situar-lo a la petita pantalla. Això sí, com a protagonista, encara que sigui d’un anunci d’uns populars grans magatzems.

No obstant això, algú li assegurava futur lluny de les càmeres i més a prop dels micròfons imitant un dels grans (i ho saps) com és Julio Iglesias

No tots buscaven un paral·lelisme amb algú del món de l’art, ja que abans de fer la reunió amb el primer ministre francès, Manuel Macron, hi havia algun tuitaire que assegurava que disfrutés del poc temps que duraria en el càrrec.

D’altres anaven més enllà i fins i tot s’atrevien a donar en exclusiva als tuitaires quina seria la pròxima ocupació del socialista, conductor d’autobusos.

Avions oficials

Notícies relacionades

Els últims desplaçaments de Sánchez han portat la Moncloa a mostrar els interiors dels avions oficials que s’utilitzen per a vols curts.

Es tracta d’un dels avions tipus 'Falcon' que formen part de la Força Aèria Espanyola.