A PARTIR DEL DIA 22

Youtube llança el seu propi servei de música en 'streaming'

Google vol compartir el pastís que ara es mengen Spotify i Apple Music

youtube1-730x317

youtube1-730x317

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado

Fa mesos que Youtube està treballant en una versió amb què poder competir directament amb els reis de la música en streaming, Spotify Apple Music. Doncs bé, aquest mateix dimecres el blog oficial de la companyia de Google ho acaba de fer oficial i li ha posat data. El 22 de maig que ve la plataforma de música en streaming ja estarà disponible. Es dirà Youtube Music

La plataforma de vídeos de Google ha confirmat que serà un servei que tindrà la modalitat gratuïta (amb anuncis) i la prèmium,prèmium de pagament, que permetrà accedir a milions de cançons i vídeos musicals. La versió de pagament costarà 9,99 dòlars (gairebé 9 euros).

Llistes personalitzades

Youtube Music permetrà reproduir àlbums complets, covers, remixos, directes i emissores de ràdio. Per descomptat, des del mòbil o l’ordinador. Altres característiques addicionals seran les llistes de reproducció personalitzades basades en l’historial de YouTube i altres patrons d’ús.

A més de Youtube Music, Google també ha aprofitat per anunciar que aviat arribarà també Yotube Premium (en substitució de l’anterior servei de subscripció Youtube Red). Seran dos dòlars més, però inclourà Youtube Music de pagament, i, a més, permetrà reproduir vídeos sense anuncis

A partir de la setmana que ve Youtube Music estarà disponible als Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda, Mèxic i Corea del Sud. L’expansió mundial arribarà en les properes setmanes.

Notícies relacionades

En l’enllaç següent podreu saber quan estarà disponible Youtube Music al vostre país

Segueix Extra  a Facebook