ORGULL MATERN

Una dona difon el vídeo del seu fill de 4 anys manipulant un rifle

La dona assegura orgullosa que Maverick, a qui també demana que tregui el carregador de l'arma, és 'adorable'

nio

nio

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

No són nous els casos de nens ben petits que han protagonitzat algun accident desgraciat per flirtejar amb les armes. El 20 de març passat, per exemple, un nen de 9 anys va matar la seva germana de 13 a Mississipí (EUA) amb la pistola dels seus pares: s'havien barallat pel comandament d'un videojoc.

Lamentablement, no és un fet aïllat: un nen de 3 anys va matar l'abril del 2015 un nadó d'un any a OhioOhio. I a Florida, un any després, una mare defensora de les armes va rebre el tret accidental del seu fill de 4 anys.

Malgrat que cíclicament es reobre el debat sobre les armes als Estats Units, i de la paradoxa que representa que els ous Kinder estiguin prohibits en aquest país i no les armes Kinder , el gran ‘lobby’ de les armes, personalitzat en l'Associació Nacional del Rifle (NRA), manté el poder als Estats Units.

I els defensors de les armes, en lloc d'amagar-se, transmeten els seus coneixements als seus descendents i mostren orgullosos com progressen. És el cas de Kendall Jones, que s'autodefineix en el seu compte de Twitter com a "caçadora" i es mostra en una imatge seva amb un rifle, que ha viralitzat un vídeo del seu fill Maverick, de 4 anys, preparant (i disparant) un rifle d'assalt en una exposició d'armes.

L'orgullosa mare li demana al seu fill que mostri les habilitats que té amb l'arma i, fins i tot, que extregui el carregador de l'arma. "Adorable", resumeix la dona.

El vídeo, que ha estat vist més de 17 milions de vegades en només quatre dies, s'ha viralitzat, després de ser compartit més de 2.400 vegades en aquest període i ha tornat a reobrir el cíclic debat obert sobre les armes als Estats Units.

            Segueix Extra  a Facebook

     

       

                     

Notícies relacionades