"Ho sento, Paco": així alerta la Guàrdia Civil contra conductors incívics quan hi ha un accident

Si no s'aporten les dades correctes, el propietari del cotxe que ha rebut el cop s'haurà de fer càrrec de les despeses del taller

guardia-civil-paco

guardia-civil-paco

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agències

Un cop contra un altre cotxe i la naturalesa humana en la seva versió més incívica. La Guàrdia Civil alerta contra aquells conductors que, després de donar un cop a un altre vehicle o tenir un lleu accident de circulació, fingeixen omplir les dades del comunicat per deixar-l'hi al propietari de l'altre automòbil però hi posen dades falses.

"Hola, em dic Paco. Accidentalment he donat un cop al teu cotxe i algú m'ha vist. Així que fingeixo apuntar les meves dades i deixar-te-les al parabrisa. Ho sento. Paco", recull la nota aportada per l'institut armat, que mostra aquest episodi del 2016 com a exemple del que no s'ha de fer.

El compte de Twitter de la Guàrdia Civil ha aportat aquest episodi per reclamar un comportament responsable al volant, demanant #NoTeHagasUnPaco.

Notícies relacionades

En aquest tipus d'incidents lleus, les assegurances paguen la reparació i només suposa una petita pujada de la prima anual. No obstant, si no es proporcionen les dades correctes, el propietari del cotxe malmès s'haurà de fer càrrec de les despeses del taller, tot i que no és la seva responsabilitat.

Per una societat millor o simplement pel karma (demà us podria passar a vosaltres), actueu com us agradaria que es comportessin amb vosaltres: deixeu les dades correctes.