TENDÈNCIA ONOMÀSTICA 'COOL'

Ikea inspira els noms dels nadons dels mil·lennistes

Tarva, Stig i Malm, entre els candidats 'hipster' que destaca la web britànica especialitzada BabyCenter

family-2610205 960 720

family-2610205 960 720

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Des dels dormitoris de Malm fins a les prestatgeries Billy, passant per les còmodes Tarva i els tamborets Stig, molts dels noms dels mobles d'Ikea s'han tornat icònics per a diverses generacions nascudes després dels 90. Fins a tal punt que per als mil·lennistes  d'allò més cool. ¿El secret? La seva sonoritat escandinava i la tendència pel gènere neutre, una cosa molt valorada entre els hipsters.

Així ho assegura almenys BabyCenter, una publicació molt popular al Regne Unit dedicada als pares.

"Ikea és coneguda pels encantadors noms escandinaus que posa als seus productes i molts funcionen sorprenentment bé com a noms de nadons", assegura un article de la web, de la qual s'han fet ressò altres publicacions britàniques com Hello Magazine Elle. Si bé alguns noms d'Ikea són bastant clàssics, com Stefan Tobías, altres són més inusuals, com és el cas de Tarva, Stig o Norna. I aquests últims són els que destaquen.

Els més populars

Al mateix blog, la revista ofereix diverses propostes per a pares moderns extretes dels populars catàlegs de mobles suecs. Per exemple, Malm, Tarva, Stefan, Ivar, Tobias, Stig, Franklin, Ingo, Fredde, Sommar, Norna, Cilla, Malinda, Elly, Henrika, Johanne, Mata, Mydal.

Sommar, una de les anteriors propostes, significa estiu en suec (i és el nom que designa les mantes de pícnic i les tovalloles de platja d'Ikea). Els pares també es podrien inspirar en les lliteres Mydal o els coixins Malinda.

"Posar-li un nom dels mobles d'Ikea al teu nadó pot semblar ridícul en un primer moment, ¡però no desestimis la idea!", anima l'autora de l'article a BabyCentre, LucyBC.

Meghan i Harry

La revista Hello!, molt atenta a l'imminent enllaç del príncep Enric amb Meghan Marklepríncep EnricMeghan Markle, al maig, pronostica que la parella reial segurament no es decantarà per aquests noms escandinaus per a la seva descendència. Així mateix, la web especialitzada Mother & Baby espera que el nom de Meghan se situï entre els 10 primers en els pròxims anys i que també augmenti la popularitat de Harry per als futurs noms de nens.

Notícies relacionades

La mateixa revista recordava el desembre passat la tendència de buscar noms unisex per als nens, un gust que també prolifera en la moda promogut per celebrities com Jaden Smith, el fill de l'actor Will Smith, protagonista d'una de les últimes campanyes més trencadores de Louis VuittonJaden SmithWill Smith.

Segueix Extra a Facebook