DIA MUNDIAL DE LA SÍNDROME DE DOWN

Iniesta apadrina una sèrie protagonitzada per superherois amb discapacitat

Al primer capítol, el capità del Barça i la seva amiga, la dissenyadora amb síndrome de Down Anna Vives, parlen de creativitat i comparteixen "el rondo més bonic del món"

Cada mes la Fundació Itinerarium penjarà a internet un nou capítol de 'La empresa más loca del mundo'

iniestadown

iniestadown

1
Es llegeix en minuts

Coincidint que aquest dimecres, 21 de març, se celebra el Dia Mundial de la Síndrome de DownAndrés Iniesta es converteix en el portaveu de la nova sèrie amb enfocament social La empresa más loca del mundo,La empresa más loca del mundo, que, des d'avui, s'emetrà a internet a raó d'un capítol per mes per sensibilitzar sobre el talent que també tenen les persones amb discapacitat.

En aquest primer episodi, que es titula Creatividad, Iniesta i els altres protagonistes promouen la mateixa habilitat practicant futbol inclusiu. D'aquesta manera ajuda la seva amiga Anna Vives, dissenyadora amb síndrome de DownAnna Vives i creadora de la tipografia que va portar el Barça en el trofeu Joan Gamper del 2013.

Iniesta, que ja ha col·laborat amb altres iniciatives socials, apareix al vídeo (al final del text) i també apadrina aquesta nova sèrie, que, a més dels protagonistes amb discapacitat, compta amb la col·laboració de l'escriptor Francesc Miralles i la reportera Ares Teixidó.

La resta de superherois

A més de la jove artista Anna Vives, també apareixen Joan Robots (que té atàxia i és el creador de robots fantàstics), Lia (una atleta cega campiona d'Espanya dels 100 metres llisos), Quimitus (amb síndrome de Joubert, i que té l'anhel de convertir-se en actor professional), i Bella, una gosseta que és la mascota d'aquest grup de superherois quotidians que treballen per construir un món millor. 

Els protagonistes de la sèrie 'La empresa más loca del mundo'. / FUNDACIÓ ITINERARIUM

La sèrie està creada per la Fundació Itinerarium, entitat sense ànim de lucre que va néixer el 2010 amb l'objectiu de millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitat. Actualment el seu programa Box21 integra 21 projectes actius.

Notícies relacionades

Segueix Extra a Facebook