LA INICIATIVA

Iniesta apadrina un acte solidari a l'hospital maternoinfantil de la Vall d'Hebron

El capità del Barça diu que la seva lesió muscular no és greu i celebra la renovació de Piqué

jcarmengol41657288 iniesta visita hospital materno infantil de la vall d hebron180118162429

jcarmengol41657288 iniesta visita hospital materno infantil de la vall d hebron180118162429 / Valenti Enrich

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Amb un petit gest els esportistes podem ajudar molt". Andrés Iniesta, acompanyat de la seva dona, Anna, ha apadrinat un projecte solidari a l'Hospital Maternoinfantil de la Vall D’Hebron per crear un centre de neonatologia avançada en què els pares puguin estar cada vegada més a prop dels seus fills malalts que són a l'uci. "És un projecte molt bonic i molt especial", ha dit el capità del Barcelona en una iniciativa impulsada per la Fundació La Caixa.

"Volem estar al costat d'aquests nadons i ajudar que les seves famílies puguin estar amb ells. L'esport és molt solidari amb aquestes iniciatives. Moltes surten a la tele, però n'hi ha moltes que no. Amb molt poc esforç, nosaltres podem fer grans coses", ha recordat Iniesta, que ha viscut "una experiència molt emotiva, molt pròxima, molt familiar" en la seva visita pel recinte hospitalari amb aquests nens malalts.

"Ningú esperava estar a aquestes altures sense cap derrota. És futbol, és una eliminatòria, no un partit. En la volta intentarem remuntar" (Iniesta)

Notícies relacionades

Sobre les molèsties musculars que li han fet perdre's els dos últims partits (Anoeta i Cornellà), Iniesta no s'ha mostrat gaire preocupat. "Afortunadament no són grans coses. Són petites sobrecàrregues per circumstàncies i estic treballant per tornar com més aviat millor", ha dit el centrecampista sense marcar-se cap termini.

Tampoc ha exhibit signes d'inquietud per la derrota contra l'Espanyol a l'anada dels quarts de final de la Copa (1-0). La primera que pateix el Barça de Valverde des del mes d'agost, moment a partir del qual ha encadenat 29 partits consecutius (22 victòries i 7 empats) sense perdre. "Ningú esperava estar a aquesta altura sense cap derrota. És futbol, és esport, jugues partits molt intensos. És una eliminatòria, no un partit. En la tornada intentarem remuntar”, ha dit Iniesta, que també s'ha felicitat de la renovació de Piqué fins al 2022. "És una bona notícia per al club i per a nosaltres. És molt important per al club i per a l'equip", ha comentat sobre la continuïtat del central en el pròxim lustre.