DIA INTERNACIONAL DE LA DONA TREBALLADORA

Indignació per la provocació masclista en la manifestació del 8-M a Sevilla

"El que han de fer és fregar més, són unes golfes", diuen els protagonistes entre rialles enmig d'una concentració

machistassevillanos

machistassevillanos

1
Es llegeix en minuts

Des de dijous passat està circulant per les xarxes socials un vídeo que està creant molta polèmica. El dia 8, Dia de la Dona Treballadora, centenars de milers de dones van sortir als carrers de tot Espanya en la primera gran vaga feminista, que va ser tot un èxit. No obstant, als carrers de Sevilla, on també es van concentrar multitud de dones demanant la igualtat, acabar amb el sostre de vidre i contra la precarietat laboral, dos homes es van gravar en un vídeo burlant-se de totes les assistents que tenien al voltant.

Amb una crossa al revés, com si fos un micro, es van gravar com si estiguessin retransmetent l'acte. "Aquí, des de televisió Pirindola, passant una jartá de frío a la Plaza Nueva amb totes aquestes porques que no treballen. Mira-les... totes", diu un d'ells. "El que han de fer és fregar més, que són totes unes golfes", afegeix l'altre. Rialles dels dos locutors masclistes. "S'ha de fregar una miqueta més", insisteix el primer.

L'usuari de Twitter Debilbao Mario ha insistit que "no es jutgi tot Sevilla", on hi ha gent meravellosa, per aquestes persones. El tuit ja té més de 4.500 retuits i més de 2.000 M'agrada.

Indignació a la xarxa

Notícies relacionades

Com calia esperar, han sigut milers els tuiters que s'han indignat per aquestes barbaritats i ofenses: 

Segueix Extra a Facebook